A asus4477 Femtopat Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2025 #21 xBN dedi: Tempra veya dediğim gibi Mazda düşünüyorum bakalım. Genişletmek için tıkla... Abi eski model Fiat sakın alma kimse yapmıyor özellik Tempra Tipo uno onlarda. Kimse yapmıyor parçası var ama kimse yapmaz en iyisi Albea yada Linea
xBN dedi: Tempra veya dediğim gibi Mazda düşünüyorum bakalım. Genişletmek için tıkla... Abi eski model Fiat sakın alma kimse yapmıyor özellik Tempra Tipo uno onlarda. Kimse yapmıyor parçası var ama kimse yapmaz en iyisi Albea yada Linea
Schrader Centipat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2025 #22 xBN dedi: Çoğu kullanan kişi böyle bir şey yok diyor rahatlıkla bulunuyor diyor. Ben anlamadım Genişletmek için tıkla... Araba japon olduğu için arızası minimum düzeyde zaten. Eğer önemli aksilik gelmezse arabanın başına, seni götürür. Tabii temiz kullanıldıysa...
xBN dedi: Çoğu kullanan kişi böyle bir şey yok diyor rahatlıkla bulunuyor diyor. Ben anlamadım Genişletmek için tıkla... Araba japon olduğu için arızası minimum düzeyde zaten. Eğer önemli aksilik gelmezse arabanın başına, seni götürür. Tabii temiz kullanıldıysa...
X xBN Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 1.325 Çözümler 1 Yer Ankara 19 Ekim 2025 #23 asus4477 dedi: Abi eski model Fiat sakın alma kimse yapmıyor özellik tempra tipo Uno onlarda. Kimse yapmıyor parçası var ama kimse yapmaz en iyisi Albea'ya da Linea. Genişletmek için tıkla... Şu an Uno kullanıyorum sanayi yüzü görmedim. Yolda da bırakmadı aktif kullanıyorum çok memnunum ama küçük geliyor.
asus4477 dedi: Abi eski model Fiat sakın alma kimse yapmıyor özellik tempra tipo Uno onlarda. Kimse yapmıyor parçası var ama kimse yapmaz en iyisi Albea'ya da Linea. Genişletmek için tıkla... Şu an Uno kullanıyorum sanayi yüzü görmedim. Yolda da bırakmadı aktif kullanıyorum çok memnunum ama küçük geliyor.
A asus4477 Femtopat Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2025 #24 Schrader dedi: Araba japon olduğu için arızası minimum düzeyde zaten. Eğer önemli aksilik gelmezse arabanın başına, seni götürür. Tabii temiz kullanıldıysa... Genişletmek için tıkla... Haklısın abi ustamda toyota Corolla 2011 var yeni 250 binde daha sorun vermedi
Schrader dedi: Araba japon olduğu için arızası minimum düzeyde zaten. Eğer önemli aksilik gelmezse arabanın başına, seni götürür. Tabii temiz kullanıldıysa... Genişletmek için tıkla... Haklısın abi ustamda toyota Corolla 2011 var yeni 250 binde daha sorun vermedi
Schrader Centipat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2025 #25 asus4477 dedi: Haklısın abi ustamda toyota Corolla 2011 var yeni 250 binde daha sorun vermedi Genişletmek için tıkla... Hele hele ki Toyotaysa ve bakımlıysa kaç model olduğu fark etmiyor ömürlük sayılır.
asus4477 dedi: Haklısın abi ustamda toyota Corolla 2011 var yeni 250 binde daha sorun vermedi Genişletmek için tıkla... Hele hele ki Toyotaysa ve bakımlıysa kaç model olduğu fark etmiyor ömürlük sayılır.
A asus4477 Femtopat Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 02:16 #26 xBN dedi: Şu an Uno kullanıyorum sanayi yüzü görmedim. Yolda da bırakmadı aktif kullanıyorum çok memnunum ama küçük geliyor. Genişletmek için tıkla... Abi Tekirdağ tarafında kimse yapmıyor ama Ankara'da nasıl onu bilemem ama eski Fiat alıp pişman olanlar var Schrader dedi: Hele hele ki Toyotaysa ve bakımlıysa kaç model olduğu fark etmiyor ömürlük sayılır. Genişletmek için tıkla... Abi 1.4 dizel olduğu için taş gibi sadece termostati degistiricem birde triger setini ama dükkanda şuan iki tane motor var toplanmayi
xBN dedi: Şu an Uno kullanıyorum sanayi yüzü görmedim. Yolda da bırakmadı aktif kullanıyorum çok memnunum ama küçük geliyor. Genişletmek için tıkla... Abi Tekirdağ tarafında kimse yapmıyor ama Ankara'da nasıl onu bilemem ama eski Fiat alıp pişman olanlar var Schrader dedi: Hele hele ki Toyotaysa ve bakımlıysa kaç model olduğu fark etmiyor ömürlük sayılır. Genişletmek için tıkla... Abi 1.4 dizel olduğu için taş gibi sadece termostati degistiricem birde triger setini ama dükkanda şuan iki tane motor var toplanmayi