Mazda 323 alınır mı?

Rouly

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
1990 model Mazda 323 1.6 hatchback kasa açılır farlı alınır mı sizce? Araç almak için biriktirmeyi düşünüyordum ama çok hoşuma gitti ve modifiye edebilirim. Sizce parayı çöpe atmak mı olur?

Modifiye ile bu hale getirebilirim.

Dosya Ekleri

• IMG_20250414_232734.jpg
    481,3 KB · Görüntüleme: 131
Son düzenleme:
Kesinlikle parayı çöpe atmak olur. Zamanları doldu diye söylüyorum. 2000-2006 model bişi alın en en kötü ama bunlara bulaşmayın.

Son düzenleme:
Parçası yok 323"lerin alınmaz bence.

Kesinlikle parayı çöpe atmak olur. Zamanları doldu diye söylüyorum. 2000-2006 model bişi alın en ken ötü ama bunlara bulaşmayın.
Aracın eski görünümü çok hoşuma gitmişti. Ben sanayide çalışıyorum, babam da araba boyacısı. Araçta herhangi bir çürük veya sorun varsa anlar, düzeltirdik diye düşünüyordum. Parça bulmasıda sıkıntı değil ama pahalı.

Parçası yok 323"lerin alınmaz bence.
Parçası var ama pahalı.

Hocam araba işi tamamen maddiyata bağlı. Param var ben harcarım diyorsan her araba alınabilir. Benim mesela eski kasa mercedes ve bmw hayranlığım var ama para yok. O araçla uğraşmaya verecek param yok.

Hocam araba işi tamamen maddiyata bağlı. Param var ben harcarım diyorsan her araba alınabilir. Benim mesela eski kasa mercedes ve bmw hayranlığım var ama para yok. O araçla uğraşmaya verecek param yok.
Eski Mercedes'ler insanı sanayi ile komşu yapıyor. Dediğin gibi uğraşması sıkıntı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…