Mazda alınır mı?

Teşekkür ederim inceleyeceğim peki attığım linkteki araç kötü mü?

Teşekkür ederim bakacağım
hocam aldıktan sonra arabayı satmak isterseniz km 270k biraz fazla zor alınır yani fiat lada citroen tofaş falan filan piyayası az çok olduğu için km düşükten satarsınız ama aldıktan sonra satmazsanız bişey olursa parça bulamazsınız o yüzden bir düşünün.

93 Model araç için 270k çok değil diye düşünüyorum

Alınmaz hocam o. Parçası küçük şehirlerde pek bulunmaz, bulunsa bile Tofaş grubuna göre pahalıdır. İşçilik maliyeti keza aynı şekilde.
Evet bu sorunu çok kez duydum fakat bulunuyor diyen de çok fazla

hocam tanıdık sanayici arkadsın varsa bulursun tabi orası ayrı elinde veya stokta varsa bulunur

yukardakide dediğim gibi aracı aldığınız zaman satmazsanız kullanılır ama satıp yükseltmek isterseniz işler değişir

Anladım hocam teşekkür ederim.

Hocam Mazda dunyadaki en uzun omurlu araclari ureten firmalardan birisidir fakat ulkemizde cok tutmamasindan dolayi ustasini bulmakta sorun cekebilirsiniz ve parca olarak kucuk yerlerde bulacaginizi dusunmuyorum. Onun disinda Tofaș bu saatten sonra onermem.

Teşekkür ederim hocam genelde bende böyle duydum bana en mantıklı araç bu geliyor en azından görünüşü güzel

Sadece görünüşle olmaz. Yarın motorda bir sıkıntı çıktığı zaman ne olacak. Marmara'ya mı geleceksiniz sırf usta için? Favorit-Samara ve Tipo-Uno çiftlerine bakın bence.
O da doğru hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…