2500TL’ye 250rms soundmax sx600 alirsin 50w kaybin olur. Geri kalan 2500Tl ile 4 kanal 150rms amfi bulmak cok zor. Butceni arttirabilir misin? Artmazsa da en kotu 4 kanal 80w yerli amfilerden devam butceni asmadan.
Satıcıya sorduğum zaman 4 ohm da stabil 130 rms vermekte olup bass kanal çıkışınin 350 rms olduğunu söyledi yani tam benim tesisatı besleyecek güçte siizce almalimiyim
Satıcıya sorduğum zaman 4 ohm da stabil 130 rms vermekte olup bass kanal çıkışınin 350 rms olduğunu söyledi yani tam benim tesisatı besleyecek güçte siizce almalimiyim
Dostum alakasi bile yok. Tam olarak beslemek istiyorsan benim attigim rms gucunde muadil cihazlar alman gerekli. Calmasina caldirir fakat tam performansta calmaz. Sana 2Ohm degerlerini soylemis olabilir.
Dostum alakasi bile yok. Tam olarak beslemek istiyorsan benim attigim rms gucunde muadil cihazlar alman gerekli. Calmasina caldirir fakat tam performansta calmaz. Sana 2Ohm degerlerini soylemis olabilir.
abim selam. postun üzerinden zaman geçmiş ama danışayım dedim sana. bende bu mobass 3000.5 den var. jbl 250 rms ürün vardı söktüm yerine pioneer 500 rms Pıoneer TS-w312D4 ürünü aldım ama daha takmadım ama. sanırım bunun çıkışı 350 rms bass ta. bass tam performanslı ile çalışmayacak sanırım. mono amfi mi tavsiye ayrıca. mono amfi için ayrıca kablo çekmek gereklimi akü den teşekkürler. ya da önerin nedir böyle kullanmaya devam edeyim mi?