E emirhan12345 Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 763 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #1 Herkese merhabalar, benim kasam RGB. MB 511 Cooler Master fakat bunun için bir yazılım yüklemem gerekiyor, bulamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2021
Herkese merhabalar, benim kasam RGB. MB 511 Cooler Master fakat bunun için bir yazılım yüklemem gerekiyor, bulamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Mr. Lonely Hectopat Katılım 22 Ekim 2019 Mesajlar 263 Çözümler 1 30 Ocak 2021 #2 Anakartın nedir? Eğer desteklemiyorsa kasanın kontrolcüsü ile yapabilirsin.
E emirhan12345 Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 763 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #3 Mr. Lonely dedi: Anakartın nedir? Eğer desteklemiyorsa kasanın kontrolcüsü ile yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... hayır destekliyor rgb portuda var msi b450 carbon max
Mr. Lonely dedi: Anakartın nedir? Eğer desteklemiyorsa kasanın kontrolcüsü ile yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... hayır destekliyor rgb portuda var msi b450 carbon max
Mr. Lonely Hectopat Katılım 22 Ekim 2019 Mesajlar 263 Çözümler 1 30 Ocak 2021 #4 emirhan12345 dedi: hayır destekliyor rgb portuda var msi b450 carbon max Genişletmek için tıkla... Bende MSI anakart kullanıyorum. Mystic Light yazılımı kullanıyor. İndirip deneyebilirsin. Mystic Light RGB Gaming PC | MSI Get hyped with the glowing vibes! Check out MSI Mystic Light compatible products and build the light-synchronized RGB gaming pc of your own. www.msi.com
emirhan12345 dedi: hayır destekliyor rgb portuda var msi b450 carbon max Genişletmek için tıkla... Bende MSI anakart kullanıyorum. Mystic Light yazılımı kullanıyor. İndirip deneyebilirsin. Mystic Light RGB Gaming PC | MSI Get hyped with the glowing vibes! Check out MSI Mystic Light compatible products and build the light-synchronized RGB gaming pc of your own. www.msi.com
E emirhan12345 Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 763 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #5 Mr. Lonely dedi: Bende MSI anakart kullanıyorum. Mystic Light yazılımı kullanıyor. İndirip deneyebilirsin. Mystic Light RGB Gaming PC | MSI Get hyped with the glowing vibes! Check out MSI Mystic Light compatible products and build the light-synchronized RGB gaming pc of your own. www.msi.com Genişletmek için tıkla... İndirdim bunu sen demeden önce de inik di fakat renklerini ayrı ayrı renklendirmek istiyorum fanlarını
Mr. Lonely dedi: Bende MSI anakart kullanıyorum. Mystic Light yazılımı kullanıyor. İndirip deneyebilirsin. Mystic Light RGB Gaming PC | MSI Get hyped with the glowing vibes! Check out MSI Mystic Light compatible products and build the light-synchronized RGB gaming pc of your own. www.msi.com Genişletmek için tıkla... İndirdim bunu sen demeden önce de inik di fakat renklerini ayrı ayrı renklendirmek istiyorum fanlarını