MB Bannerlord "Intercepted an exception!" hatası

Caganu

Hectopat
Daha fazla  
Daha 1 gün önce oyunu rahatça chrash yemeden 1-2 saat oynayabiliyordum fakat takmıyordum hani 1.30 saatte bir chrash yiyince falan şimdi oyuna girince 30. saniyede chrash yiyorum bu nasıl bir olay çözümünü hiçbir yerde bulamadım oyundan atıyor Save de almıyor zaten hata bu. Çözümünü bilen varsa yardım etsin çok sıkıcı bir hata.

Kurulu modların da resmini atayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun ilerledikçe bazı modların yeni özellikleri devreye girebiliyor sanırım ve bu oldu size de. Bende de öyle sıkıntı oluyordu ve 2 mod 1 saat içinde özellikleri devreye giriyordu ve oyun çöküyordu. Involved modules içindeki şeyleri kopyala yapıştır yapıp buraya atın ya da SS işte. Büyük ihtimalle save gitti bu arada söyleyim eğer kaydetmediyseniz.

Birbiriyle çakışan veya uyumsuzluk çıkaran bir mod olabilir, mod sıralamasında "BetterExceptionWindow" modunu "BannerColorPersistence" modunun üstüne alıp o şekilde dener misiniz?

Birbiriyle çakışan veya uyumsuzluk çıkaran bir mod olabilir, mod sıralamasında "BetterExceptionWindow" modunu "BannerColorPersistence" modunun üstüne alıp o şekilde dener misiniz?
Deneyeceğim

İnvolved modulesu nereden görüntüleyebilirim

Oyun orijinal ise dosya bütünlüğünü doğrulayınız.

İnvolved Modules dediğiniz bu mudur ?

involved modulese tıkıldağım zaman hiçbir şey çıkmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…