Konsol ile alınmış olabilir. Bu arada oyunu birkaç aydır oynamadığım için çok emin değilim ama sanırsam başka krallıklarla savaşırken esir aldığın birlikler arasında komplocular varsa onları (eğer sana katılmayı kabul ederlerse) birliğine alabiliyordun diye hatırlıyorum. Ana hikayeden giderken ise alamıyoruz diye hatırlıyorum.Hocam videolarda kullanıyorlar ama.
Alamazsınız.
Konsol ile alınmış olabilir. Bu arada oyunu birkaç aydır oynamadığım için çok emin değilim ama sanırsam başka krallıklarla savaşırken esir aldığın birlikler arasında komplocular varsa onları (eğer sana katılmayı kabul ederlerse) birliğine alabiliyordun diye hatırlıyorum. Ana hikayeden giderken ise alamıyoruz diye hatırlıyorum.Hocam videolarda kullanıyorlar ama.
Konsol ile alınmış olabilir. Bu arada oyunu birkaç aydır oynamadığım için çok emin değilim ama sanırsam başka krallıklarla savaşırken esir aldığın birlikler arasında komplocular varsa onları (eğer sana katılmayı kabul ederlerse) birliğine alabiliyordun diye hatırlıyorum. Ana hikayeden giderken ise alamıyoruz diye hatırlıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.