Çözüldü MB Bannerlord komplocular nasıl tutsak alınır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Efems

Decapat
Daha fazla  
Bannerlord'da komplocu üslerine baskın atıyorum, tutsak olarak çıkıyorlar ama alamıyorum. Komplocu komutan da en iyi piyade. Bunları nasıl tutsak alabiliriz?

Çözüm
Hocam videolarda kullanıyorlar ama.
Konsol ile alınmış olabilir. Bu arada oyunu birkaç aydır oynamadığım için çok emin değilim ama sanırsam başka krallıklarla savaşırken esir aldığın birlikler arasında komplocular varsa onları (eğer sana katılmayı kabul ederlerse) birliğine alabiliyordun diye hatırlıyorum. Ana hikayeden giderken ise alamıyoruz diye hatırlıyorum.
Hocam videolarda kullanıyorlar ama.
Konsol ile alınmış olabilir. Bu arada oyunu birkaç aydır oynamadığım için çok emin değilim ama sanırsam başka krallıklarla savaşırken esir aldığın birlikler arasında komplocular varsa onları (eğer sana katılmayı kabul ederlerse) birliğine alabiliyordun diye hatırlıyorum. Ana hikayeden giderken ise alamıyoruz diye hatırlıyorum.

Çözüm

Sağ olun hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı