Arkadaşlar, tam MB: Warband Diplomacy Litdum modda dükkan açmıştım ki çok düşük gelir getirdiklerini fark ettim. Native dünyamda Rivacheg şehrindeki kadife dükkanı 1k+ getirirken modluda 500-600 arası getiriyor.
Şehrin etrafındaki haydutları tepeleyin. Eğer bir krallıkla savaştaysanız o krallığın lordları da kervanlara saldırıyor olabilir. Onlara bir güzel temizlik yapın. Hatta fazla ordu gücünüz varsa savaşta olduğunuz krallığı yıkabilirsiniz.
Ek olarak şehrin refah seviyesini yükseltin hocam. Lonca başkanında görevler alın ve yerine getirin. Bir de dediğim gibi şehrin etrafındaki haydutları temizleyin. Yavaş yavaş şehrin değeri artmaya başlayacak. Yani dükkanın da değeri artacak.
Ek olarak şehrin refah seviyesini yükseltin hocam. Lonca başkanında görevler alın ve yerine getirin. Bir de dediğim gibi şehrin etrafındaki haydutları temizleyin. Yavaş yavaş şehrin değeri artmaya başlayacak. Yani dükkanın da değeri artacak.
Diplomacy 4 Litdum modunda, bu fiyat daha düşüktür. Bizzat deneyimledim, ne kadar haydutları temizlesende o para 1k+ üstü olmaz. Diplomacy 4 litdum ve bazı modlarda bu böyle. Native de refah seviyesi yüksekse 1k+ verir ama diplomacy 4 litdumda vermez.