Mert23_38 Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Baklavacı 16 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar evlat modunda dört yol hanına girdim, ve zıplayarak suya atladım. Tam sag tarafında suyun altında bir adam var ama dısında eski bir enkaz var. Adamla konusamıyorum çünkü ulaşamıyorum. Bu adama nasıl ulaşılacağını bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2020
Arkadaşlar evlat modunda dört yol hanına girdim, ve zıplayarak suya atladım. Tam sag tarafında suyun altında bir adam var ama dısında eski bir enkaz var. Adamla konusamıyorum çünkü ulaşamıyorum. Bu adama nasıl ulaşılacağını bilen var mı?
Cepko Haykin Centipat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 203 Çözümler 2 Yer Amfi sesini fullediği için komşu polis çağırıyor Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek BraZZers StuDio Baş Prodüktörü 17 Kasım 2020 #2 Dostum konuyla alakasız ama nerden indirdin ben bulamadımda. Artı 0 Eksi
KS KS Mert23_38 Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Baklavacı 17 Kasım 2020 #3 Cepko Haykin dedi: Dostum konuyla alakasız ama nereden indirdin ben bulamadımda. Genişletmek için tıkla... Çok güzel bir mod hikaye olarak oyun un hikayesi çok güzel Evlat 1.21 file Cepko Haykin dedi: Dostum konuyla alakasız ama nereden indirdin ben bulamadımda. Genişletmek için tıkla... Tamamen Türkçe. Artı 0 Eksi
Cepko Haykin dedi: Dostum konuyla alakasız ama nereden indirdin ben bulamadımda. Genişletmek için tıkla... Çok güzel bir mod hikaye olarak oyun un hikayesi çok güzel Evlat 1.21 file Cepko Haykin dedi: Dostum konuyla alakasız ama nereden indirdin ben bulamadımda. Genişletmek için tıkla... Tamamen Türkçe.