isomiso4856 Decapat Kek günü Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 273 Yer Bilecik Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #1 MB Warband oyununa bir mod yapıyorum. Bu modu bitirdiğimde nasıl Steam atölyesine yükleyeceğim?
Maotunq Picopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 648 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #2 Belki işine yarar: Steam Community :: Guide :: How to UPLOAD your mod to the Steam Workshop. How to upload your mod to the Steam Workshop!... steamcommunity.com Dostum bu tarz şeyleri el ile yapamazsın örneğin ETS 2'ye mod yapacaksın onun için ayrı programlar var. Adam akıllı Türkçe Warband kaynağı bulamadığım için bunu atmak zorunda kaldım.
Belki işine yarar: Steam Community :: Guide :: How to UPLOAD your mod to the Steam Workshop. How to upload your mod to the Steam Workshop!... steamcommunity.com Dostum bu tarz şeyleri el ile yapamazsın örneğin ETS 2'ye mod yapacaksın onun için ayrı programlar var. Adam akıllı Türkçe Warband kaynağı bulamadığım için bunu atmak zorunda kaldım.