MB Warband vs MB Bannerlord

Vorfell

Hectopat
Daha fazla  
Ben Mount & Blade Bannerlord almak istiyorum fakat biraz pahalı benim için. Peki Warband nasıldır? Aralarında ne farklar var?

Ben Mount & Blade Bannerlord almak istiyorum fakat biraz pahalı benim için. Peki Warband nasıldır? Aralarında ne farklar var?

Grafik farkı medeniyet farkı ok hassasiyeti vardır ama size kalmış bir şey ben olsam Warband'ı seçerdim ama yine de bannelordda güzel.

Bannerlord, Warband'ın her açıdan gelişmiş hali. Gerek savaş mekanikleri, grafik, ordu yönetimi, strateji, diplomasi ve ekonomi açısından haliyle Warband'dan üstün.

İndirim bekleyebilirsiniz, indirimli hali de pahalı gelirse Warband da gayet alınıp uzun süreler oynanacak bir oyun. Çok geniş mod kütüphanesi var oyunun. Neredeyse her döneme, filme ait bir mod var. Warband modlarla apayrı bir seviyeye çıkıyor.

Bannerlord daha yeni fizikleri falan bir tık daha güzel olabilir fakat warbandde gayet efsane oyundur.

Ben sadece Warband oynadım ama birçok Youtuber'ın videosunu izledim. Bannerlord'da daha çok özellik var ve grafikleri daha iyi. Bana kalırsa Bannerlord bir tık daha iyi.

Dünyaca ünlü bir oyun yaptık ama dışarıdan biri baksa Warband ile Bannerlord arasında neredeyse hiçbir fark yok diyecek. Şu soruyu görünce de aklıma o geldi. Elbette hayranları bir sürü özellik sayar ama ilk intiba çok önemlidir ve her iki oyunun da oynanış videolarını yan yana koysak ayıran zor olur.

Bu arada bence Warband. Bitmiş bir oyun olmasını geçtim sürüyle güzel modu var hani vanilla halinden sıkılsan o modları yükle saatlerce oyna.

600+ Saat bannerlord 200 saat warbandım var. Garanti Bannerlord derim hiç bir şekilde warband aklımın ucundan bile geçmez. Warband diyenler nostaljik duygularla bunu söyediklerine eminim. Yoksa warbandın Bannerlord'dan iyi olması matematiksel bilimsel ve fiziksel olarak imkansız.

Bannerlord her açıdan daha gelişmiş bir oyun ama 450 lira etmez. Normalde Warband alın derdim ama geçenlerde zamlanıp 200 lira oldu, o da 200 lira edecek bir oyun değil. İlla alacaksanız indirime girmesini bekleyip Warband alın. İndirimden kastım da en az %75 indirim, 50 liranın bir kuruş üstünü vermeyin.

Bannerlord yeni ve daha iyi bir oyun. Ama Warband keyfi hiçbir oyunda yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…