UcanPANDA28 Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar merhaba, Warband'da atım sağlamdı, sakatlanmış. Bu, envanterde beklerse iyileşir mi?
S sahnUzal44.m Femtopat Katılım 3 Nisan 2025 Mesajlar 90 4 Mayıs 2025 #2 UcanPANDA28 dedi: Arkadaşlar merhaba, Warband'da atım sağlamdı, sakatlanmış. Bu, envanterde beklerse iyileşir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam sakat atlar 1 hafta envanterde bekletince iyileşiyor.
UcanPANDA28 dedi: Arkadaşlar merhaba, Warband'da atım sağlamdı, sakatlanmış. Bu, envanterde beklerse iyileşir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam sakat atlar 1 hafta envanterde bekletince iyileşiyor.
PolluxVega Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 558 Çözümler 6 4 Mayıs 2025 #3 İyileşiyordu galiba hala öyle mi bilmiyorum, yenisini al geç zaten şampiyon koşu atıysa bile koşu atı olacak iyileşince
İyileşiyordu galiba hala öyle mi bilmiyorum, yenisini al geç zaten şampiyon koşu atıysa bile koşu atı olacak iyileşince
Hakka Centipat Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #4 Genelde sakat olunca hemen yenisini alıyordum ama hiç sakat atın iyileştiğini hatırlamıyorum.
UcanPANDA28 Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #5 İyileşiyormuş şimdi baktım iyileşmiş ama @PolluxVega 'nın dediği gibi özelliği gitmiş ağır bozkır hücum atıydı normal bozkır hücum atı olmuş. Teşekkürler.
İyileşiyormuş şimdi baktım iyileşmiş ama @PolluxVega 'nın dediği gibi özelliği gitmiş ağır bozkır hücum atıydı normal bozkır hücum atı olmuş. Teşekkürler.