MB511 600W RX 5700 için yeterli mi?

Allxsan

Centipat
Sistemim şöyle:

ASUS TUF 3 RX 5700.
Ryzen 5 3600.
B450M S2H.
XPG D30 8x2 3000MHz.
1TB HDD + 240GB SSD.

Bu sisteme son olarak kasa ekleyeceğim.

Bu kasayı almayı düşünüyorum ama PSU'sunun sistemim için yeterli olup olmadığını bilemiyorum. Bu kasanın PSU'su yeterli mi? Değilse 700-850 bandında PSU'lu mesh panel 4 fanlı ne alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek Söyleyeceğim amd ekran kartlarındaki siyah ekran problemi .

Eğer kaliteli bir PSU ise yeterli ancak ekran kartı modeli değiştirme şansınız varsa değiştirin o kartta soğutma sıkıntısı var.

Eğer kaliteli bir PSU ise yeterli ancak ekran kartı modeli değiştirme şansınız varsa değiştirin o kartta soğutma sıkıntısı var.
acaba evo mu?

.
.
Hocam Cooler Master iyi bir markadır. Fakat PSU tipini tam göremedim. Alternatif olarak bu ikiliyi alabilirsiniz.

Aynı ekran kartını kullanıyorum. Isınma sorunu XT modellerinde var. TUF 3 5700 soğutmasında dert edecek bir ısınma değeri yok. Sıkıntı olmaz yani. 600W yeterli olabilir ama ben ne olur ne olmaz diye 650W 80+ almıştım. Aklınızda bulunsun.

Gaming gecesinde 2600'e aldım. Valla Asus falan görmedim bu fiyata rx 5700 olunca direkt aldım. PC'yi kurunca kontrol edeceğim sıcaklıkları. Özellikle de GDDR6 belleklerin sıcaklığını.

Evimde 2016 yılında aldığım PC'de kullandığım Corsair VS650 var. Eğer PSU sıkıntı çıkarırsa onla değiştiririm diye MB511 siparişi verdim.

Umarım siyah ekran problemini yaşamazsın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…