MB511 Fan Hızını Nasıl Ayarlarım?

Makaleler
2
Arkadaşlar video çekerken bilgisayar direkt yanımda olduğu için mikrofona çok ses gidiyor kasadan. Ön fanların hızını nasıl ayarlayacağım? Açık ve anlaşılır anlatırsanız sevinirim. Hiçbir bilgim yok bu konularda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum aynı kasayı kullanıyorum. Eğer kasayı aldıktan sonra ön fanlara müdahale etmediysen onlar molexten güç alıyor. Yani tam güçte dönüyor şuan. Anakartında yeterli fan girişi varsa kasanın yan kapağını açıp molex bağlantısını söküp fan kablolarını anakarta takman gerek. Umarım yardımcı olabilmişimdir .

Merhaba ben sizinle zaten diğer konumda da görüşmüştüm. Fakat hiçbir şey anlamamıştım 900 RPM'de dönüyorlar. Son hız mı?

Değil. Benim de şuan o hızda dönüyor. (Anakarta bağlı.) Yanlış bilmiyorsam 1200RPM'e kadar çıkabiliyor. Kasa önü mesh ve CM fanları sesli .

Isıya göre ayarlayabilirsin lakin bana 900RPM gibi değerlerde rahatsız edici bir ses gelmiyor. Aksine yukarıya bağladığım (molexten) CM marka fanlardan çok ses geliyor. Tam yükte dönüyor ve yaklaşık 1400RPM .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…