MB511 nasıldır?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Software Engineer
MB511 almayı düşünüyorum, elimde 280mm radyatör var. Ön tarafına koymayı planlıyorum radyatörü. Fakat bildiğiniz üzere önünde 3 tane hazırda fan geliyor. Ben radyatörü kasanın içine koyduktan sonra, soğutucu da gelen 2 fanı da takabilir miyim kasanın içinden ? Yanlış hatırlamıyorsam pull push mu deniyordu. Bu şekilde kullanmam mümkün mü ? Yani önde toplam 5 fan olmuş olacak.

Ek olarak; şu an bunu da (Deep Cool Earlkase USB 3.0 ATX) düşünüyorum almak için öneri verirseniz sevinirim ikisi arasında.

Farklı önerisi olan varsa buyursun,

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben Bu kasayi kullaniyorum. Burdan bir arkadaş tavsiye etmişti. Hava sirkülasyonu çok iyi iç hacmi çok yüksek değil ama yeterli diyebilirim.

MB511 bugün satın aldım. Nanakatologta Cooler Master kasaları PSU yok olarak satılıyor. Stokta 280mm üst radyatör destekli kasalar var onlara bak istersen.

Hmm, bu dediğini düşünmüştüm ve ebrar bilgisayara sordum kendileri sıkıntısız takılabilir demişlerdi. İçime öküz oturdu şimdi bak
Hocam merhaba, mb511 kasasının soğutucu durumunu aktarayim size yanlış kalmış aklınızda.

Kasa da bulunan ön 3 fan ile radyatör yeri farklı. Üç fana dokunmadan 280mmlik radyatörü taktım. Arada bir katman var o yüzden o 3 fan etkilemiyor ne takacaksaniz.

Son düzenleme:

280 mm radyatörü üste takabilir miyiz ? H115i platinum mevcut.

280 mm radyatörü üste takabilir miyiz ? H115i platinum mevcut.
Bu gece senin için kasayı açıp baktım. Sonuç maalesef yeterli alan yok. 240mm radyatör ve 120mm fanları takılıyken bellekler ile arasında boşluk çok az. 280mm radyatör ve 140mm fanlar bellekler yüzünden takılamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…