MB511 nasıldır?

Fakat sanıyorum değişimi çok maliyetli olmayacaktır. Bir de CM Masterbox Lite 5 RGB kullanıyorum onun temperli camı uyumlu mudur? Bu kasayı sanırsam hava akışı nedeniyle değiştireceğim.

Uyumlu olabilir, iki modelin iskeleti birbirine oldukça benziyor.

Vatan'da sizin kullandığınız temperli kasa 805 lira bir sitede 770'e gördüm o fiyata verirler mi? Bu değişikliğe gitme sebebim i7 8700 yükte 100 derece Vatan'da arıza tespiti yaparlar mı?

MB511 RGB mi yoksa MB520 RGB mi? Hatırlamadığım bir konunun birinde bazı sitelerde satılan MB511 kasalarda dahili egzoz fanı gelmediğini belirtmişler. Bunlardan birinde kullanıcı qp sitesinden alışveriş yapmış, egzoz fan gelmemiş. Ama bugün QP sitesinden baktım dahili fan sayısı 4(3 fan önde +1 fan arkada) olarak belirtilmiş. Şimdi QP sitesinde yazana mı yoksa söyleyenlere mi güveneceğiz? Mesh ön panel yapısı nedeniyle MB511 istiyorum ama egzoz fan gelmiyorsa MB520 RGB alacağım herhalde. Ayrıca MB511 daha iyi hava akışı sunsada ön panelindeki ızgaralı tasarımı beğenmedim. Saçma sapan arı peteği gibi bir tasarım söz konusu. MB520 fanlarının önündeki tasarım sade ve daha güzel, RGB fanlar kendini daha iyi gösteriyor. Sizce MB511 mi yoksa MB520 mi seçmeliyim?

Son düzenleme:
RGB modellerde arka fan var, ARGB modellerde yok.

RGB modellerde arka fan var, ARGB modellerde yok.

MB511 RGB egzoz fanı var, MB511 ARGB yok şimdi anladım. Teşekkürler. Bir de MB511 mi MB 520 mi? Hava akışı yönüyle MB511 RGB, sade ön panel tasarımını hoşuma gitmesi sebebiyle MB520 RGB. Kararsızlık söz konusu. Önceliğim hava akışı mı olmalı?

MB520 RGB kullanıyorum. Ön kapağı çıkararak test etmiştim 520RGB modelini, 2-3 derece civarı daha fazla alıyordum kapak kapalıyken. Bu da tabii ön kapağının ön kısmının pleksi olmasından ötürü. Sağ, sol ve altta yine hava kanallar var.

MB511 kullanıyorum. Memnunum. Hava akışı güzel. Stok fanları ile kullanıyorum. Hafif ses var ancak kulaklık takınca rahatsız etmiyor. Tavsiye ederim.

İki kasada çok iyi hava akışına sahip zaten. MB520'de MB511'de bizi hiç üzmez diye düşünüyorum. MB511 hava akışı az bir farkla daha iyi olsa da, MB520'de asla hava akışı konusunda üzmez, oda çok iyi ve ön panel tasarımı daha hoş, RGB renkler daha ön plana çıkıyor. Diğerinin tasarımı niye öyle yapmışlar, kötü olmuş. Ama ikisi de mükemmel F-p ürünü.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Usta şimdi iki kasanın ön kapakları kapalıyken ve tam yükte kaç derece fark oluyor(hava akışını ölçen kaynak var mı)? Eğer aman aman bir fark yoksa(1-2-3 derece) sırf MB511 RGB kasanın iğrenç arı peteği ön panel tasarımı sebebiyle MB520 RGB kasayı almayı istiyorum. Çünkü tasarımını çok beğendim. Eğer ciddi bir fark varsa MB511 RGB kasaya devam.
Not: İşlemci soğutucu kullanmıyorum. Bu yüzden iki kasada işlemciyi normal çalışma sıcaklığında tutabilir mi?

Usta ayrıca MB511 RGB mesh tarafında tozluk mevcut. MB520 RGB kasanın hava alan yanlarında ve altında bir toz filtresi bulunuyor mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…