Berk ync Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.121 Makaleler 2 Çözümler 2 7 Nisan 2020 #1 İncehesap'dan aldım sistemimi. Bu RGB kontrolcüsü nereye koyuluyor bulsam Rainbow ayarını falan açacağım mystic Light'da yok, Aura Sync'de görmüyor zaten Rainbow'a ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2020
İncehesap'dan aldım sistemimi. Bu RGB kontrolcüsü nereye koyuluyor bulsam Rainbow ayarını falan açacağım mystic Light'da yok, Aura Sync'de görmüyor zaten Rainbow'a ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.
B BayKush Hectopat Katılım 25 Haziran 2017 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2020 #2 Reset tuşuna entegre ediyorlardı ama denediniz mi?
Berk ync Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.121 Makaleler 2 Çözümler 2 7 Nisan 2020 #3 BayKush dedi: Reset tuşuna entegre ediyorlardı ama denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Reset tuşuna bastım reset attı, kombinasyonu falan mı var acaba
BayKush dedi: Reset tuşuna entegre ediyorlardı ama denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Reset tuşuna bastım reset attı, kombinasyonu falan mı var acaba