MB511 vs Leco Plus

H500 iyi de hariçten PSU masrafı da olacak o zaman bütçesini aşar. İkinci el MB511 RGB model ve temiz kullanılmışsa düşünülebilir.
İçinde 750W 80+ Güç kaynağı çıkıyor, onu kullanabilir.

Temiz olduğuna inanıyorsan al. Corsair felanda bak acele etme, mesh olmasına dikkat et ilerde neler yapabilirsin onları göz önüne al ve ona göre kaşani al.
Sistemi genelde oyun için kullanıyorum. Sağlam ekran kartlarında ağır oyun oynarken ısınmaması önemli benim için hocam.

İlla MB511 almana gerek yok, önü mesh panel olan, üstte 2x120mm arkada 1x120mm ya da 1x140mm destekleyen bir ATX mid-tower kasa alabilirsin. PSU olarak kasaların içinde gelenleri tavsiye etmem onlara güvenmenin de doğru olduğunu düşünmüyorum. FSP, Seasonic, EVGA, Corsair gibi markaların en az 80+ Bronze sertifikalı olan modellerini tercih etmelisin.

Xigmatek beast kullanıyorum. KDV indiriminde de arkadaşıma leco plus aldık ön paneli 2 tane geliyor ayrı biri cam biri mesh gayet iyi kasa o zaman 650 TL'idi. Gayet serin tutuyor ve PSU yük altında seste çıkarmıyor almanı tavsiye ederim.

Psu sistemi emanet ettiğiniz şeydir. Çoğu marka yazdığı değeri vermez. Fsp , Evga, Seasonic , Corsair gibi başlıca markalardan aldıklarınız sizi üzmez. MB511 güzel bir kasa fakat yoğun talep gördüğünden çok fazla artırdılar fiyatlarını. Ben şu anki fiyatları hak etmediğini düşünüyorum. Biraz daha zorlayarak en azından H500 alabilirsen daha iyi olur.

Hocam H500 de PSU'suz bulamadım. PSU olsun olmasın fiyat 1200lere kadar çıkıyor. Benim bütçem normalde 800. Hani değecekse 1000'e çıkacaktım. 1200 çok sarsar, öğrenciyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…