MB511'de HDD montajı

Hokus Pokus

Hectopat
Arkadaşlar selam. Birkaç ay önce İtopya'dan bir sistem topladım, gerçi ben değil onlar topladılar ama neyse, ve içine bir tane SSD, m.2. olmayandan, ve bir tane de HDD koydurttum. Şu an bir HDD daha koymak istiyorum ama kasamda sadece iki tane yuva var. Ne yapacağım ben şimdi? Evvela acaba SSD'yi yapıştırmışlar mıdır?
Kasa:
Sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasanızın sağ yan kapağını açın, orada HDD braketi var. 2 adet HDD takabiliyorsunuz oraya. Yani takamamanız konusunda bir engel yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dakika 4'ü açıp izleyin lütfen.

Kasanızın sağ yan kapağını açın, orada HDD braketi var. 2 adet HDD takabiliyorsunuz oraya. Yani takamamanız konusunda bir engel yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Peki ya İtopya SSD'yi anakartın arkasına yapıştırmış mıdır dersin?

hocam ben ikinci el aldım kasayı ve slotlar yok bende hdd takamıyorum. bunun için nasıl bir yuva alabilirim bilginiz var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı