MB520 Noctua NH-D15 Chromax uyumu

DanteMacbeth

Hectopat
Gözüme kestirdiğim bir hava soğutma var. Fakat internette gördüğüm kadarıyla boyut olarak çok büyük. Sitelerde soğutucunun hangi boyut kasalara uygun olduğu yazmıyor ya da ben göremedim. Günümüzün standart kasalarından biri olan Cooler Master Masterbox MB520 kullanıyorum. Almak istediğim soğutma ise Noctua NH-D15 Chromax. Black. Bilgisi olan biri beni aydınlatırsa çok sevnirim.

Uygun.

Noctua'nın sitesindeki bilgiye göre soğutucu Fanlı 165mm yükseklikte (fansız 160mm). Coolermaster'ın sitesindeki açıklamaya görede CPU Soğutucu mesafesi 165mm. Bu bilgilere göre cam kapak kapansa bilem temas halinde olacak soğutucu ile. Karar senin.

Arada 1mm boşluk kalsa bile bana yeter aslında. Acaba cama temas halinde ne gibi durumla karşı karşıya kalacağım.

MB511 kasada kullanan gördüm zaten 520 ile boyutları aynı.

Bu arkadaşın stoğunu bulmak zor bulsak bile fiyatlar çok yüksek onun vermek yerine yukarı kısıma 240MM sıvı soğutma bence çok daha mantıklı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fiyatını tam bilmediğim için örnek olsun diye bunları attım.

Ben özellikle hava soğutma istediğim için bu durumu yaşıyorum
MB511 kasada kullanan gördüm zaten 520 ile boyutları aynı.
Arkadaşın da dediği gibi cama temas halinde miydi? Görüntü kirliliği hiç haz etmediğim şeyler biri olduğu için soruyorum bu soruyu.

Arada 1mm boşluk kalsa bile bana yeter aslında. Acaba cama temas halinde ne gibi durumla karşı karşıya kalacağım.
İnventus'ta 965 lira gibi bir fiyat gördüm. Kapak vida aralarında lastik conta konulabilir, Köpüklü çift taraflı bantlar o kullanılarak kapak 1mm hatta daha fazla aralık bırakılabilir. Fakat normal kullanımda tam temas olacak. Bir şey olur mu? bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…