Excamper Megapat Katılım 20 Ekim 2016 Mesajlar 164 7 Mayıs 2020 #1 Malwarebytes'in 14 günlük deneme sürümünü kullanıyorum ve her virüs taraması yaptığım ekte gösterdiğim 11 tane virüsü buluyor. Karantinaya alıp siliyorum ama tekrar geliyor. Hepsi Google Chrome dosyaları içinde ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2020
Malwarebytes'in 14 günlük deneme sürümünü kullanıyorum ve her virüs taraması yaptığım ekte gösterdiğim 11 tane virüsü buluyor. Karantinaya alıp siliyorum ama tekrar geliyor. Hepsi Google Chrome dosyaları içinde ne yapmalıyım?
time to abandon ship Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 2.757 Makaleler 3 Çözümler 30 7 Mayıs 2020 #2 Çerezler zararlı kod içerebilir fakat yürütülebilir dosya olmadıkları için herhangi bir eylemde bulunamazlar. Çerezler dahil Chrome'un tüm tarama verilerini temizleyin. Son düzenleme: 7 Mayıs 2020
Çerezler zararlı kod içerebilir fakat yürütülebilir dosya olmadıkları için herhangi bir eylemde bulunamazlar. Çerezler dahil Chrome'un tüm tarama verilerini temizleyin.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.478 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 7 Mayıs 2020 #3 Senkron ayarından uzantıları kaldır tekrar tarama yap.