pinkmans Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #1 Bilgisayarı kaparken arkadaki uygulamaların kapanmasını beklediği ekranda uygulamalar kısmında mbamtray diye bir uygulama vardı. Virüs müdür?
Bilgisayarı kaparken arkadaki uygulamaların kapanmasını beklediği ekranda uygulamalar kısmında mbamtray diye bir uygulama vardı. Virüs müdür?
emsis1 Centipat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 109 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #2 mbamtray.exe Windows process - What is it? Windows 10/11/7 doesn't need mbamtray.exe. Click here to know if mbamtray is safe and how to avoid mbamtray.exe errors. www.file.net
mbamtray.exe Windows process - What is it? Windows 10/11/7 doesn't need mbamtray.exe. Click here to know if mbamtray is safe and how to avoid mbamtray.exe errors. www.file.net
A adems2 Femtopat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #3 pinkmans dedi: Bilgisayarı kaparken arkadaki uygulamaların kapanmasını beklediği ekranda uygulamalar kısmında mbamtray diye bir uygulama vardı. Virüs müdür? Genişletmek için tıkla... Malwarebytes (eski adıyla Malwarebytes Anti-Malware, kısaltmasıyla MBAM), Microsoft Windows, macOS, ChromeOS, Android ve iOS için kötü amaçlı yazılımları bulup kaldıran bir kötü amaçlı yazılımdan koruma yazılımıdır.
pinkmans dedi: Bilgisayarı kaparken arkadaki uygulamaların kapanmasını beklediği ekranda uygulamalar kısmında mbamtray diye bir uygulama vardı. Virüs müdür? Genişletmek için tıkla... Malwarebytes (eski adıyla Malwarebytes Anti-Malware, kısaltmasıyla MBAM), Microsoft Windows, macOS, ChromeOS, Android ve iOS için kötü amaçlı yazılımları bulup kaldıran bir kötü amaçlı yazılımdan koruma yazılımıdır.
pinkmans Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #4 Oh be gönlüme su serpildi hocam şimdi malwarebytes'ı kaspersky ile değiştirdim detaylıca tarama yapacağım.
Oh be gönlüme su serpildi hocam şimdi malwarebytes'ı kaspersky ile değiştirdim detaylıca tarama yapacağım.
A adems2 Femtopat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #5 pinkmans dedi: Oh be gönlüme su serpildi hocam şimdi Malwarebytes'ı Kaspersky ile değiştirdim detaylıca tarama yapacağım. Genişletmek için tıkla... Kaspersky en iyisidir. Ben de kullanıyordum bir ara. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2024
pinkmans dedi: Oh be gönlüme su serpildi hocam şimdi Malwarebytes'ı Kaspersky ile değiştirdim detaylıca tarama yapacağım. Genişletmek için tıkla... Kaspersky en iyisidir. Ben de kullanıyordum bir ara.