Blynked Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2022 #31 MefeS dedi: Arkadaşla iddiaya girdik. Mbappé yakışıklı mı değil mi? Genişletmek için tıkla... Dünki maçtan sonra değil
MefeS dedi: Arkadaşla iddiaya girdik. Mbappé yakışıklı mı değil mi? Genişletmek için tıkla... Dünki maçtan sonra değil
insann Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 2.268 Çözümler 10 19 Aralık 2022 #32 MefeS dedi: Arkadaşla iddiaya girdik. Mbappe yakışıklı mı değil mi? Genişletmek için tıkla... Tatlı bence. Yakışıklı da diyebiliriz yani. ( Siz hangi taraftasınız? Ona göre cevap vereyim . ) Ayrıca mimikleri de hoşuma gidiyor.
MefeS dedi: Arkadaşla iddiaya girdik. Mbappe yakışıklı mı değil mi? Genişletmek için tıkla... Tatlı bence. Yakışıklı da diyebiliriz yani. ( Siz hangi taraftasınız? Ona göre cevap vereyim . ) Ayrıca mimikleri de hoşuma gidiyor.
Lychnica0 Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.014 Çözümler 5 19 Aralık 2022 #33 Hocam tip olarak ne çirkin ne yakışıklı orta bir tipi var ama tatlı.
insann Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 2.268 Çözümler 10 19 Aralık 2022 #34 Blynked dedi: Dünki maçtan sonra değil Genişletmek için tıkla... Ne yaptı ki? Ben kaçırmışım onu.
Blynked Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2022 #35 insann dedi: Ne yaptı ki? Ben kaçırmışım onu. Genişletmek için tıkla... Ben Arjantin'i destekliyordum ve arka arkaya 3 gol atması beni bayağı tedirgin etti bu yüzden.
insann dedi: Ne yaptı ki? Ben kaçırmışım onu. Genişletmek için tıkla... Ben Arjantin'i destekliyordum ve arka arkaya 3 gol atması beni bayağı tedirgin etti bu yüzden.
Nanorel Hectopat Katılım 29 Aralık 2021 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #36 Sokakta görsek belki de çoğumuz dönüp bir daha bakar ya da kafamızı çeviririz futbol para ve yetenek onu çekici yapıyor ama sempatik iyi hoş bir abimiz
Sokakta görsek belki de çoğumuz dönüp bir daha bakar ya da kafamızı çeviririz futbol para ve yetenek onu çekici yapıyor ama sempatik iyi hoş bir abimiz