MBDMmSWebQTUZB.dll başlatmada belirtilen modül bulunamadı hatası

CcV61

Centipat
Daha fazla  
C\\ProgramData\CallReport\LIfsterDetect\MBDMmSWebQTUZB.dll başlatmada belirtilen modül bulunamadı.
Bu hatayla 3 4 gündür uğraşıyorum hiçbiyerdede kaynağı yok YouTube bir sürü kaynağa baktım gene de hatanın çözümünü bulamadım eski oyun indireceğim diye uTorrent indirip sonra da yanında antivirüs indirdi bilgisayar bende onları sonradan ikisini de sildim o günden beri PC açıldığı zaman bu hatayı alıyorum ve arada oyundayken bile verebiliyor. Yardımcı olucak arkadaş varsa çok sevinirim bir hayır duamı alır iyi günler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:

“C:\ProgramData\CallReport\LIfsterDetect\MBDMmSWebQTUZB.dll başlatmada belirtilen modül bulunamadı” hatasıyla karşılaştığınızda izleyebileceğiniz adımlar şunlardır:

Virüs taraması yapmak: Bilgisayarınızda kötü amaçlı yazılımların olup olmadığını kontrol etmek için güvenilir bir antivirüs programı ile tam bir sistem taraması yapın. Windows Defender, Kaspersky veya BitDefender gibi programlar kullanabilirsiniz.

Backgroundcontainer görevini iptal etmek: Görev zamanlayıcı'da, backgroundcontainer görevini bulup iptal edin. Bunu yapmak için Win + r tuşlarına basıp taskschd.msc yazın ve Enter'a basın. Görev zamanlayıcı kitaplığı'nda backgroundcontainer görevini bulup sağ tıklayarak silin.

İlgili .DLL dosyasının işlemini durdurmak: Hata, belirli bir .DLL dosyasıyla ilişkiliyse, Dosya Gezgini'ni kullanarak bu dosyayı bulup işlemini durdurabilirsiniz. Gizli dosyaları ve korunan işletim sistemi dosyalarını göstermek için görünüm ayarlarını değiştirin.

System file checker aracını çalıştırmak: Sistem dosyalarınızın bozulup bozulmadığını kontrol etmek ve onarmak için komut istemcisinde SFC /scannow komutunu çalıştırın.

Bunu deneyebilirsiniz.

Bunu deneyebilirsiniz.
ama virüs felan bulaştıysa format atmanız daha sağlıklı olur.

Tam virüs taraması yaptım Defender'den 2 tane trojanla ilgili bir şey buldu onları kaldırtırdım sonra hatanın geldiği dosya program data orayada tarattım orada da virüs çıktı oraları da kaldırtırdım ama neticiseni de sonucunda PC kapat aç yaptım yine de hata geliyor.

SFC /scannow komutunada girdim onu da yaptım gene restart atmama rağmen hata devam ediyor. Sadece şu dediğiniz şeyi nasıl yapılacağını anlamadım ismini bulamadım backgroundcontainer görevini iptal etmek: Görev zamanlayıcı'da, backgroundcontainer görevini bulup iptal edin. Bunu yapmak için Win + r tuşlarına basıp taskschd.msc yazın ve Enter'a basın. Görev zamanlayıcı kitaplığı'nda backgroundcontainer görevini bulup sağ tıklayarak silin.

Bunu deneyebilirsiniz.

Ama virüs falan bulaştıysa format atmanız daha sağlıklı olur.

SFC /scannow komutunu denedim restart attım en sonda yine de aynı hata devam ediyor format nasıl atabilirim güvenebildiğim bir site var mı? En son çare format olarak duruyor ne yazık ki ama işletim sistemimi yani geri wnidows 10 Pro kalması lazım.

Hocam imkanınız varsa format atın.

win 10 pro için lisansınız var mı ?

Lisans derken Windows etkinleştirmeden mi bahsediyorsunuz onu diyorsanız bende Windows etkin lisans dediğiniz oysa orada altta ürün kimliği yazıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
önemli dosyanız varsa yedekleyin (pc de virüs var bence flash vs takıp onuda riske atmayın) ve herşeyi kaldırı seçip işlemi tamamlayın.

bu işlem sonrası aynı hata devam ederse bunu deneyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim anlamadım tek nokta şurası PC sıfırladığım zaman ilk aldığım gündeki Windows 7 işletim sisteminemi dönecek yoksa sıfırladığım zaman Windows 10 Pro işletim sisteminde kalıp sadece dosyaları falan her şeyi kaldırıp işletim sistemi aynı kalacak mı tek merak ettiğim şey bu yoksa bir daha Windows 10 Pro kurmamız gerekecek mi?

İlk attığım videodaki gibi yaparsanız sitem aynı kalır sadece dosyalar silinir ama dediğim gibi her şeyi Şili seçin.

İlk attığım videodaki gibi yaparsanız sitem aynı kalır sadece dosyalar silinir ama dediğim gibi her şeyi Şili seçin.

Çok teşekkür ederim dostum seni de gereğinden fazla yordum Allah razı olsun elinden geldiğince yardım ettin format atıp sonrasında düzelmezse attığın ikinci videoyada bakarım inşallah düzeleceğini umuyorum bilgisayarada bir format gerekliydi zaten her şey için teşekkürler. Formattan sonra haber edeceğim iyi günler dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…