MBDMmSWebQTUZB.dll başlatmada belirtilen modül bulunamadı hatası

CcV61

Centipat
Daha fazla  
C\\ProgramData\CallReport\LIfsterDetect\MBDMmSWebQTUZB.dll başlatmada belirtilen modül bulunamadı.
Bu hatayla 3 4 gündür uğraşıyorum hiçbiyerdede kaynağı yok YouTube bir sürü kaynağa baktım gene de hatanın çözümünü bulamadım eski oyun indireceğim diye uTorrent indirip sonra da yanında antivirüs indirdi bilgisayar bende onları sonradan ikisini de sildim o günden beri PC açıldığı zaman bu hatayı alıyorum ve arada oyundayken bile verebiliyor. Yardımcı olucak arkadaş varsa çok sevinirim bir hayır duamı alır iyi günler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Estağfurullah hocam işinize yarar umarım olmazsa da elimden geldiği şekilde yardımcı olamaya çalışırım. İyi günler.

Dostum her şeyi silin dediğimde 2 seçenek sunuyor bana hangisini seçmem gerek? Bulut indirme: Windows indir yeniden yükle.
Yerel yeniden yükleme: Windows bu cihazdan yeniden yükle.

Not: Bulut indirme 4 GB fazla veri kullanabilir diyor.

Yerel yeniden yükleme seçebilirsiniz hocam.

Teşekkürler formatı başlatıyorum eğer hata devam ederse geri döneceğim etmezse konuyu kapatırım büyük ihtimal.

Dostum çok teşekkür ederim format attıktan sonra hata gitti yavaş yavaşda virüs olmayan programları kurmaya başladım her şey için teşekkür ederim Allah razı olsun iyi günler dilerim sana.

Son düzenleme:
Rica ederim hocam . İsteseniz atacağım ücretsiz antivirus programını kullanabilirsiniz.
İyi günler

Vallahi gerek yok gibi gene de teşekkürler Defender'le kalmayı tercih ederim bir virüs programı yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…