V veasd Centipat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #1 Kaspersky temiz diyor ne yapacağız?
Nyaan_Neko Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 1.250 Çözümler 10 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Mayıs 2022 #2 GitHub da bir şeyler buldum ama bu şey olduğundan emin değilim. İsterseniz bir bakın. Ayrıca bu dosyalar neredeydi? GitHub - kowallus/mbgc: Multiple Bacteria Genome Compressor (MBGC) Multiple Bacteria Genome Compressor (MBGC). Contribute to kowallus/mbgc development by creating an account on GitHub. github.com Artı -1 Eksi
GitHub da bir şeyler buldum ama bu şey olduğundan emin değilim. İsterseniz bir bakın. Ayrıca bu dosyalar neredeydi? GitHub - kowallus/mbgc: Multiple Bacteria Genome Compressor (MBGC) Multiple Bacteria Genome Compressor (MBGC). Contribute to kowallus/mbgc development by creating an account on GitHub. github.com
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 7 Mayıs 2022 #3 veasd dedi: Eki Görüntüle 1380387 Kaspersky temiz diyor ne yapacağız? Genişletmek için tıkla... Virustotal'den taratmayı deneyin. Artı -2 Eksi
veasd dedi: Eki Görüntüle 1380387 Kaspersky temiz diyor ne yapacağız? Genişletmek için tıkla... Virustotal'den taratmayı deneyin.
Nyaan_Neko Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 1.250 Çözümler 10 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Mayıs 2022 #4 Silinen üye dedi: Virustotal'den taratmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam Kaspersky virüs yok diyorsa yoktur yüksek ihtimal boşuna denemeyin. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Virustotal'den taratmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam Kaspersky virüs yok diyorsa yoktur yüksek ihtimal boşuna denemeyin.
KS KS V veasd Centipat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #5 Sildim zaten ya çok tınlamayın. Artı -1 Eksi