dejatoris Zeptopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #1 16 Mbps saniyede 16 Megabyte değildir, saniyede 16 Megabit'tir. 8 Megabit 1 Megabyte'a eşittir yani 16 Mbps'i 8'e bölerek saniyede kaç megabyte indirdiğimizi bulabiliriz. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2021
16 Mbps saniyede 16 Megabyte değildir, saniyede 16 Megabit'tir. 8 Megabit 1 Megabyte'a eşittir yani 16 Mbps'i 8'e bölerek saniyede kaç megabyte indirdiğimizi bulabiliriz.
O Omer5051 Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 575 Çözümler 9 25 Mayıs 2021 #2 Bir de indirme hızım kaç diye illa hız testi yapmanıza gerek yok görev yöneticisinden öğrenebilirsiniz oradaki 8 değeri de 1 MB veriye eşit. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2021
Bir de indirme hızım kaç diye illa hız testi yapmanıza gerek yok görev yöneticisinden öğrenebilirsiniz oradaki 8 değeri de 1 MB veriye eşit.
Vâreste Feylesof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 1.827 Makaleler 8 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #3 Hocam peki, bu bilgilere nasıl ulaştınız? Teknolojide çığır açacak bilgiler için ayriyetten konu açmanız beni derinden etkiledi.
Hocam peki, bu bilgilere nasıl ulaştınız? Teknolojide çığır açacak bilgiler için ayriyetten konu açmanız beni derinden etkiledi.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.276 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mayıs 2021 #4 MB=Megabyte ve Mb=Megabit. B'nin büyük mü olduğu küçük mü olduğu önemli ve fark ediyor Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2021
dejatoris Zeptopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #5 Shimada Sensei dedi: MB = megabyte ve MB = megabit. B'nin büyük mü olduğu küçük mü olduğu önemli ve fark ediyor Genişletmek için tıkla... Orasını bende bilmiyorum belki de satmak içindir 16 MB indirdiğini sanıp alıyorlar zaten normal çünkü satıcı açıklama yapmıyor genelde (bence) Vâreste Feylesof dedi: Hocam peki, bu bilgilere nasıl ulaştınız? Teknolojide çığır açacak bilgiler için ayriyeten konu açmanız beni derinden etkiledi. Genişletmek için tıkla... Başka bir arkadaştan gördüm bir de herkes internetim 16Mbps ama 1Mbps zorluyor deyince araştırdım bu kadar
Shimada Sensei dedi: MB = megabyte ve MB = megabit. B'nin büyük mü olduğu küçük mü olduğu önemli ve fark ediyor Genişletmek için tıkla... Orasını bende bilmiyorum belki de satmak içindir 16 MB indirdiğini sanıp alıyorlar zaten normal çünkü satıcı açıklama yapmıyor genelde (bence) Vâreste Feylesof dedi: Hocam peki, bu bilgilere nasıl ulaştınız? Teknolojide çığır açacak bilgiler için ayriyeten konu açmanız beni derinden etkiledi. Genişletmek için tıkla... Başka bir arkadaştan gördüm bir de herkes internetim 16Mbps ama 1Mbps zorluyor deyince araştırdım bu kadar