MBR disk bootloader kurulumu

MacGuy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar elimde asus n55sf marka model bilgisayar var. Disk i mbr olduğu için mbr yamalı os x 10.10.3 kurulumunu yaptım ancak bootloader kurulumunu bir türlü yapamadım her seferinde flash ile başlatmak zorunda kalıyorum. Clover bootloader ve chameleon bootloader ikisini de denedim ama ne clover options menüsü nede herhangi bir menü gelmedi yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

[Beta] OS X 10.10.3 RAW ve DMG İmajı

Bu konudaki kurulum aşamalarını takip ettim ama işe yaramıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Clover ile yaptım hocam rehberde anlatılan gibi bootloader kurulumu yapmaya çalıştım ama tekrar usb den başlattığımda Clover Options menüsü gelmedi bir türlü (cezam olduğu için bu hesaptan yazıyorum)

clover Bootloader ile mbr yamalı 10.10.3 ü kurdum ardından [Beta] OS X 10.10.3 RAW ve DMG İmajı konusu altındaki UEFI olmayan sistemler için boot yükleme kısmını uyguladım flash daki gerekli dosyaları HDD efi dosyasında gerekli yerlere yapıştırdım ancak tekrar usb ile boot ekranına geldiğimde clover boot options menüsünü göremiyorum henüz driverları kurmadım ama ilk önce bootloader sorununu halledeyim dedim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı