T The_Glow Centipat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #1 Merhaba, Öncelikle benim diskim 30 GB'lık bir SSD ve diskim tek parça olup içine Windows 8.1 kuruludur, diskim GPT'dir ve BIOS türü UEFI'dir. Sorum şu; disk türünü GPT'den MBR'ye dönüştürürsem UEFI MBR'yi destekler mi?
Merhaba, Öncelikle benim diskim 30 GB'lık bir SSD ve diskim tek parça olup içine Windows 8.1 kuruludur, diskim GPT'dir ve BIOS türü UEFI'dir. Sorum şu; disk türünü GPT'den MBR'ye dönüştürürsem UEFI MBR'yi destekler mi?
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.181 Çözümler 86 25 Mayıs 2021 #2 UEFI bir anakartta diski MBR'ye dönüştürüp öyle de kullanılabilir. MBR'ye dönüştürüp de ne yapacaksınız?
UEFI bir anakartta diski MBR'ye dönüştürüp öyle de kullanılabilir. MBR'ye dönüştürüp de ne yapacaksınız?
T The_Glow Centipat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #3 Flash belleğime Android kurdum ancak MBR olarak kurdum, sistem GPT olursa açamıyorum. Peki yapabilir miyim?
Flash belleğime Android kurdum ancak MBR olarak kurdum, sistem GPT olursa açamıyorum. Peki yapabilir miyim?
Metonoktaexe Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Zoomda Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #4 The_Glow dedi: Merhaba, Öncelikle benim diskim 30 GB'lık bir SSD ve diskim tek parça olup içine Windows 8.1 kuruludur, diskim GPT'dir ve BIOS türü UEFI'dir. Sorum şu; disk türünü GPT'den MBR'ye dönüştürürsem UEFI MBR'yi destekler mi? Genişletmek için tıkla... GPT daha moderndir MBR dönüştürme. Edit:Sistemi Diskten boot et sonra Rufus'u aç sonra GPT olarak biçimlerndir ve tekrar dene.
The_Glow dedi: Merhaba, Öncelikle benim diskim 30 GB'lık bir SSD ve diskim tek parça olup içine Windows 8.1 kuruludur, diskim GPT'dir ve BIOS türü UEFI'dir. Sorum şu; disk türünü GPT'den MBR'ye dönüştürürsem UEFI MBR'yi destekler mi? Genişletmek için tıkla... GPT daha moderndir MBR dönüştürme. Edit:Sistemi Diskten boot et sonra Rufus'u aç sonra GPT olarak biçimlerndir ve tekrar dene.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.181 Çözümler 86 25 Mayıs 2021 #5 The_Glow dedi: Flash belleğime Android kurdum ancak MBR olarak kurdum, sistem GPT olursa açamıyorum. Peki yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Flash belleğine GPT olarak kurabilmen mümkün mü? Oluyorsa bir daha kur ve dene.
The_Glow dedi: Flash belleğime Android kurdum ancak MBR olarak kurdum, sistem GPT olursa açamıyorum. Peki yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Flash belleğine GPT olarak kurabilmen mümkün mü? Oluyorsa bir daha kur ve dene.
T The_Glow Centipat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #6 Ama bu sefer de flash belleğimdeki işletim sistemini önyükleyemiyorum. Hououin Kyouma dedi: Flash belleğine GPT olarak kurabilmen mümkün mü? Oluyorsa bir daha kur ve dene. Genişletmek için tıkla... Hayır mümkün değil çünkü kullandığım Android işletim sisteminin kendi .exe installer ı olduğu için seçme şansım yok. Sorum şu; UEFI olan bir PC de MBR kullanırsam Boot etmeme gibi bir sorun ortaya çıkar mı?
Ama bu sefer de flash belleğimdeki işletim sistemini önyükleyemiyorum. Hououin Kyouma dedi: Flash belleğine GPT olarak kurabilmen mümkün mü? Oluyorsa bir daha kur ve dene. Genişletmek için tıkla... Hayır mümkün değil çünkü kullandığım Android işletim sisteminin kendi .exe installer ı olduğu için seçme şansım yok. Sorum şu; UEFI olan bir PC de MBR kullanırsam Boot etmeme gibi bir sorun ortaya çıkar mı?
Metonoktaexe Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Zoomda Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #7 The_Glow dedi: Ama bu sefer de flash belleğimdeki işletim sistemini önyükleyemiyorum. Hayır mümkün değil çünkü kullandığım Android işletim sisteminin kendi .exe installer ı olduğu için seçme şansım yok. Genişletmek için tıkla... Dual Boot mu atacaksın yoksa direk Android'mi kuracaksın?
The_Glow dedi: Ama bu sefer de flash belleğimdeki işletim sistemini önyükleyemiyorum. Hayır mümkün değil çünkü kullandığım Android işletim sisteminin kendi .exe installer ı olduğu için seçme şansım yok. Genişletmek için tıkla... Dual Boot mu atacaksın yoksa direk Android'mi kuracaksın?
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.181 Çözümler 86 25 Mayıs 2021 #8 The_Glow dedi: Ama bu sefer de flash belleğimdeki işletim sistemini önyükleyemiyorum. Hayır mümkün değil çünkü kullandığım Android işletim sisteminin kendi .exe installer ı olduğu için seçme şansım yok. Genişletmek için tıkla... Olayı anladım. Dosyaları kaybetmeden gpt'den mbr'ye dönüştürerek kullanabilirsiniz.
The_Glow dedi: Ama bu sefer de flash belleğimdeki işletim sistemini önyükleyemiyorum. Hayır mümkün değil çünkü kullandığım Android işletim sisteminin kendi .exe installer ı olduğu için seçme şansım yok. Genişletmek için tıkla... Olayı anladım. Dosyaları kaybetmeden gpt'den mbr'ye dönüştürerek kullanabilirsiniz.
T The_Glow Centipat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #9 Metonoktaexe dedi: Dual Boot mu atacaksın yoksa direk Android'mi kuracaksın? Genişletmek için tıkla... Android'i flash bellekten önyükleyip kullanacağım. Hououin Kyouma dedi: Olayı anladım. Dosyaları kaybetmeden GPT'den MBR'ye dönüştürerek kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ama araştırdığıma göre işletim sisteminin kurulu olduğu bir diskte yaparsam, sistem hasar görebilirmiş.
Metonoktaexe dedi: Dual Boot mu atacaksın yoksa direk Android'mi kuracaksın? Genişletmek için tıkla... Android'i flash bellekten önyükleyip kullanacağım. Hououin Kyouma dedi: Olayı anladım. Dosyaları kaybetmeden GPT'den MBR'ye dönüştürerek kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ama araştırdığıma göre işletim sisteminin kurulu olduğu bir diskte yaparsam, sistem hasar görebilirmiş.
Metonoktaexe Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Zoomda Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #10 The_Glow dedi: Android'i flash bellekten önyükleyip kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok o zaman.
The_Glow dedi: Android'i flash bellekten önyükleyip kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok o zaman.