Yas0n Picopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #1 Merhaba ben ReviOS kurmak istiyorum ve diskim MBR olarak kurulmuş GPT'de destekler mi? HDD kullanıyorum.
Merhaba ben ReviOS kurmak istiyorum ve diskim MBR olarak kurulmuş GPT'de destekler mi? HDD kullanıyorum.
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 3 Nisan 2021 #2 Bildiğim kadarıyla 2-3 komutla GPT yapılıyordu.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 3 Nisan 2021 #3 Evet, GPT yapabilirsin diski. Hatta bazı linux dağıtımları MBR olsa bile GPT yapmamızı öneriyordu..
Yas0n Picopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #4 Yani ben USB belleği GPT olarak hazırlayıp kursam bilgisayarda hiçbir sıkıntı çıkmaz. @runit
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 4 Nisan 2021 #5 Yas0n dedi: Yani ben USB belleği GPT olarak hazırlayıp kursam bilgisayarda hiçbir sıkıntı çıkmaz. @runit Genişletmek için tıkla... USB ile Disk farklı hocam. USB'ye yazdırırken sistemin UEFI ise GPT olarak yazdıracaksın. Diğer türlü boot konusunda sıkıntı yaşayabilirsin.
Yas0n dedi: Yani ben USB belleği GPT olarak hazırlayıp kursam bilgisayarda hiçbir sıkıntı çıkmaz. @runit Genişletmek için tıkla... USB ile Disk farklı hocam. USB'ye yazdırırken sistemin UEFI ise GPT olarak yazdıracaksın. Diğer türlü boot konusunda sıkıntı yaşayabilirsin.
Yas0n Picopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #6 Tamam GPT olarak yazdırıcam bilgisayarıda GPT olarak kurabilirim. @runit @runit bilgisayarım eski BIOS'a sahipmiş UEFI değil yani ne yapmam lazım. Son düzenleme: 4 Nisan 2021
Tamam GPT olarak yazdırıcam bilgisayarıda GPT olarak kurabilirim. @runit @runit bilgisayarım eski BIOS'a sahipmiş UEFI değil yani ne yapmam lazım.
C Chuguera Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 24 5 Nisan 2021 #7 Yas0n dedi: Tamam GPT olarak yazdırıcam bilgisayarıda GPT olarak kurabilirim. @runit @runit bilgisayarım eski BIOS'a sahipmiş UEFI değil yani ne yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... MBR olarak yazdırıp, hedefdeki dosyayı da BIOS olarak değiştirmen lazım.
Yas0n dedi: Tamam GPT olarak yazdırıcam bilgisayarıda GPT olarak kurabilirim. @runit @runit bilgisayarım eski BIOS'a sahipmiş UEFI değil yani ne yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... MBR olarak yazdırıp, hedefdeki dosyayı da BIOS olarak değiştirmen lazım.