Selam, Windows 10 temiz kurulum yapmaya çalışıyordum ama kurulumda disklerim görünmüyordu (disklerim çalışıyor sistemin yüklü olduğu SSD ve bir tane de HDD. Ne yaptıysam görünmelerini sağlayamadım. Ben SSD'yi ilk aldığımda işletim sistemini HDD'den SSD'ye klonlama ya da her neyse onu yapıp aktarmıştım BIOS'ta legacy olduğu için IDE olarak kullanılıyordu, çeşitli şeyler denedim BIOS'tan AHCI yapıp, anakart SATA AHCI driver indirip Windows 10 kurulumunda okuttum ama diskleri göstermeyi başaramadım. En sonunda minitool Partition wizard kurcalarken "rebuild MBR" yaptım, işlem çok mu kısa sürüyor anlamadım ama apply dedikten sonra bitti ve programı kapatmamı engelleyen bir şey olmadı, programda diskler boş görünüyordu ama bilgisayarı kapatana kadar işletim sistemi çalışmaya devam etti. Kapattıktan sonra artık açamıyorum çünkü Windows 10 kurulumdan CMD de gördüğüme göre "birim tanınan bir dosya sistemi içermiyor" yazıyor. HDD'deki dosyaları kurtarmak istiyorum ve o bekleyebilir ama SSD'yi düzeltip sistemi açabilmemin ya da SSD'yi Windows 10 kurulumunda gösterebilmemin yolunu arıyorum. Ek bilgi gerekiyorsa yazarım, teşekkürler.