MBT-2 R5 5600 RX 6700 XT sistem 15.000 TL

Mirza Kaplan

Kilopat
Makaleler
3
Yer
Amerika / Las Vegas / Bellagio
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: i5 12400F
Motherboard: Asus prime H610-D
GPU: XFX SWFT RX6600
Meslek
ATARİYST
Kasanın mikrodalga fırın olması dışında bir sorun yok, SSD ve RAM belki değiştirilebilir. 700₺ daha pahalı ama bu alınabilir.

@purrito kasa kötü filan değil. Kablolama noktasında gayet iyi. Hava akışı için de yeterli. İçindeki işlemci de belli: 5600X.

Bende beyaz modeli var ve beyaz fetişimi gayet iyi karşılıyor.
Evet haklısınız ekran kartı ve işlemci hiç 65 üstüne çıkmadı. :)

Yeni sistem güzel olmuş kötü parça pek yok kasa dışında alınır kesinlikle.
Sistem linki:

Sistem güzel gibi duruyor ama şu Gençer Gaming hiç ama hiç güven vermiyor. İncehesap, Sinerji, İtopya, GameGaraj gibi yerler varken aşırı güvensiz duruyor bu site. İnternette Gençer Gaming rezilliği gibi bir video görmüştüm. 3 hafta olmuş adamın sistemini getirmemişler. Bir de ürünlerinde stok yok resmen. Stok olmamasına rağmen tüm ürünleri şüpheli derecede ucuz. Mesela üstte saydığım güvenli sitelerde ucuz ürünler stoklu oluyor genelde. Ben milletin yerinde olsaydım işimi tehlikeye atmak istemezdim.

@purrito Kasa kötü filan değil. Kablolama noktasında gayet iyi. Hava akışı için de yeterli. İçindeki işlemci de belli: 5600X.
Genelde çoğu kişi için uygun olabilir ve hatta kasa güzel görünüyor. Sistem montajı yapmanın da kolay olduğu bir kasa. Fakat onun fiyatına daha iyi kasalar alınabilir. Bu sistemdeki direk düz H510 versiyonu, bu yüzden Mesh Panel de yok. Sadece 2 tane fan ile geliyor, biri sol tarafta egzoz fanı ve biri de hemen çaprazında, bu da egzoz fanı. Galiba genelde NZXT sistemleri kendi anakartlarıyla ve kendi Kraken sıvı soğutucularıyla geldiği için böyle bir tercih yapmışlar. Lakin bizim sistemde sıvı soğutucu yok. Kasanın önündeki geri kalan fanları sizin almanız gerek.

Soğutma performansı yüksek seviye parçalar ile tamamen bir felaket. Çok da güçsüz parçalarla çalışmıyoruz burada, 6700XT gibi bir ekran kartı var. İleride de yükseltmeye gidilebilir. Ona göre de düşünmek lazım.

Eğer görünümü alıcıya cezbedici ise H510 Flow ya da H510 Elite versiyonları daha iyi seçenekler. Ya da direk NZXT'nin H700 serisi ya da H7 Flow tercih edilebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı