Hakan Tavuz Picopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #1 Herkese iyi günler. Benim MBX 269 kodlu anakartim var bu anakart e-GPU'yu destekliyor mu? İşlemci i5 3210M. Ekran kartı ATI. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2020
Herkese iyi günler. Benim MBX 269 kodlu anakartim var bu anakart e-GPU'yu destekliyor mu? İşlemci i5 3210M. Ekran kartı ATI.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 25 Kasım 2020 #2 Wireless kartını söküp baglayabilirsin.
Hakan Tavuz Picopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #3 ReznooW dedi: Wireless kartını söküp baglayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Biliyorum fakat internette BIOS desteklemiyor tarzında bir yazı okumuştum link atmak yasak mı? Yasak değilse atayım. Videonun.
ReznooW dedi: Wireless kartını söküp baglayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Biliyorum fakat internette BIOS desteklemiyor tarzında bir yazı okumuştum link atmak yasak mı? Yasak değilse atayım. Videonun.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 25 Kasım 2020 #4 Yt linki ise sorun olmicagını düşünüyorum.
Hakan Tavuz Picopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #5 YouTube linki Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hatta yorumları okursak adam olmadı diyor kafama takıldı
YouTube linki Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hatta yorumları okursak adam olmadı diyor kafama takıldı