M memremizhan Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #1 Merhaba, ben MC at key sitesini MC at ile uğraşırken gördüm. Key sitesi varmış baktım, aşırı ucuz buldum fiyatları ama sosyal medyada hiçbir yerde hiçbir şekilde bahsedilmemiş. Bir Discord botunun key sitesi olan MC atın key sitesi güvenilir midir?
Merhaba, ben MC at key sitesini MC at ile uğraşırken gördüm. Key sitesi varmış baktım, aşırı ucuz buldum fiyatları ama sosyal medyada hiçbir yerde hiçbir şekilde bahsedilmemiş. Bir Discord botunun key sitesi olan MC atın key sitesi güvenilir midir?
MotiPat Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 620 Çözümler 1 9 Temmuz 2021 #2 MC-at botunun orijinal sitesi değilse güvenmeyin.
M memremizhan Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2021 #3 MotiPat dedi: MC-at botunun orijinal sitesi değilse güvenmeyin. Genişletmek için tıkla... Orijinal sitesi ama fiyatlar çok ucuz ve kimse bahsetmediği için güvenemiyorum. (MC-AT !steam yazdıktan sonra verdiği linki kast ediyorum)
MotiPat dedi: MC-at botunun orijinal sitesi değilse güvenmeyin. Genişletmek için tıkla... Orijinal sitesi ama fiyatlar çok ucuz ve kimse bahsetmediği için güvenemiyorum. (MC-AT !steam yazdıktan sonra verdiği linki kast ediyorum)