MC Bedrock Edition textureleri Java'ya nasıl çevrilir?

Lorys

Hectopat
Daha fazla  
Şöyle izah edeyim, çoğu doku aynı fakat su gibi bazı şeylerin kaplaması farklı özellikle su ve çimenin rengi çok koyu, bunları değiştirecek bir texture pack biliyor musunuz? Ya da farklı bir şekilde çözebilir miyim?

Gece olduğu için pek kimse göremeyecektir sizden isteğim mesaj kutusunun alt tarafında bulunan öne çıkar'a tıklayıp konuyu öne çıkarasınız. Merak ettiğim bir konu.

Sorun ile başlıkta olan şey farklı. Hangisini istiyorsun tam olarak?

İkisi de aslında arayüzü bulduğum addonlar ile Java'ya çevirebildim fakat örneğin suyun renk farkını biyomlar arasında göremiyorum biraz canlı renk olması lazım baktığım addonlar rengini açıp şeffaflaştırıyor o yüzden Java textureleri çok daha güzel olur.

İkisi de aslında arayüzü bulduğum addonlar ile Java'ya çevirebildim fakat örneğin suyun renk farkını biyomlar arasında göremiyorum biraz canlı renk olması lazım baktığım addonlar rengini açıp şeffaflaştırıyor o yüzden Java textureleri çok daha güzel olur.
O dediğin olay Bedrock özel. Texture pack ile alakası yok. Bedrock bioma göre su renkleri değiştiriyor diye hatırlıyorum ama Java için böyle bir şey yoktu.

Hayır hocam yanlış hatırlıyorsunuz, Java'da bioma özel toprak ve su renkleri var Bedrock'da da var fakat Java kadar açık tonlu değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı