MC Donalds'da ne kadar maaş veriyorlar?

enesxq

Decipat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Flutter Developer
Selam, 17 yaşındayım bu yaz MC Donalds'da çalışmayı düşünüyorum.
Daha önce çalışan varsa çalışma saatleri ve maaşı açıklayabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar kurumsal yerler yerine daha ticaretin içinde olan yerlerda çalışmanız sizin için daha iyi olacaktır. Mesela Kapalıçarşıda çalışmak sana büyük bir deneyim katacaktır. Tabi burada iş bulma konusu biraz değişiyor. Eğer dürüst birisi iseniz ve bunu karşı tarafa hissettirebiliyorsanız çok rahat bir yere girebileceğinize eminim ama getirisi McDonald's dan daha düşük olacaktır.

Selam, 17 yaşındayım bu yaz MC Donalds'da çalışmayı düşünüyorum.
Daha önce çalışan varsa çalışma saatleri ve maaşı açıklayabilir mi?

8 saat mesai içinde 30dk yemek molası var. Maaş asgari ücret. Yemek molasında 18 puan hakkın oluyor ve her yemeğin puanı var. İş olarak her işi sırası ile yaptırıyorlar. Sabah öğle ve gece vardiyası var. Sabah vardiyasında dükkanı açma makineleri çalıştırna ve doldurma gibi şeyler var. Öğlen vardiyası hazır çalışan dükkana eleman olarak sipariş hazırlamak için geliyorsun 12'de başlıyor genelde bu vardiya. Gece vardiyası 18.00'da gelir gece 2'de çıkar. Dükkan 00.00'da kapanır geri kalan 2 saat mutfağın her yeri makinelerin arkası önü içi temizlenir.

Ben spor yapıyorum aynı zamanda yazılımla uğraşıyorum yani mesai saati çok olmayacak iş arıyorum 2 Ay çalışacağım motor almak için sizce mantıklı seçim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…