Şimdi ben abim ile Minecraft oynamak istiyorum ama bizde sadece bir bilgisayar var. Biz aynı evde aynı internete bağlıyız. Acaba nasıl telefon ve bilgisayar ile bir sunucuda oynanır?
Bu arada PCde tlaucher var.
Şimdi ben abim ile Minecraft oynamak istiyorum ama bizde sadece bir bilgisayar var. Biz aynı evde aynı internete bağlıyız. Acaba nasıl telefon ve bilgisayar ile bir sunucuda oynanır?
Bu arada PCde tlaucher var.
Telefon güçlüyse telefona pojavlauncher kurun. Daha sonra bilgisayardan da Java minecraft'ı açın. Aternostan bir java sunucusu kurun ve ona girin.
Telefon güçlü değilse telefona bedrock minecraft kurun. Bilgisayara da bedrock minecraft kurun. Daha sonra farklı epostalar ile bedrock'a giriş yapın. Birbirinizi arkadaş ekleyin ve aynı dünyaya katılın.
Önermediğim bir yol ama eğer isterseniz aternostan sunucu açıp geysermc yükleyip telefona bedrock kurup, bilgisayara da java kurarak yine aynı şekilde oynayabilirsiniz.