MC-SUPER sistem, 2560x1440 de darboğaz yapar mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Üç aşağı beş yukarı 4070TI ile 4070TI Super aynı FPS'leri veriyor, oynasa bile ufak tefek değerler oynuyor.

Darboğaz dediğiniz şey her sistemde meydana gelebilir.

Fakat AAA oyunlarda 1440P yüksek ayarlarda yapmaz gibi gözüküyor. Başta attığım videolarda 3A oyunlar tertemiz çalışıyor. 4070TI Super ve R5 7500F ikilisinin bir videosuna denk gelemediğim için 4070TI ile olan videoyu atmak zorunda kaldım.

Üç aşağı beş yukarı 4070 Ti ile 4070 Ti Super aynı FPS'leri veriyor, oynasa bile ufak tefek değerler oynuyor.

Darboğaz dediğiniz şey her sistemde meydana gelebilir.

Fakat AAA oyunlarda 1440p yüksek ayarlarda yapmaz gibi gözüküyor. Başta attığım videolarda 3A oyunlar tertemiz çalışıyor. 4070 Ti Super ve R5 7500F ikilisinin bir videosuna denk gelemediğim için 4070 Ti ile olan videoyu atmak zorunda kaldım.

İlgilendiğin için çok teşekkürler.

1080P de bile darboğaz yok dostum rahat ol, o çözünürlükte.
ilgilendiğin için çok teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı