love1 Decapat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 497 Çözümler 4 15 Kasım 2024 #1 Baslikta yazdigim gibi ornek alabilecegim bir site ariyorum.
SvRayleigh Hectopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 798 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #2 Minecraft Texture Packs | concrete powder (pink) - Editor | Tynker
love1 Decapat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 497 Çözümler 4 15 Kasım 2024 #3 SvRayleigh dedi: Minecraft Texture Packs | concrete powder (pink) - Editor | Tynker Eki Görüntüle 2353427 Genişletmek için tıkla... Texture pack yapabiliyorum aradigim şey ornek bu guzelmis deyip ornekleyebilecegim bir şey.
SvRayleigh dedi: Minecraft Texture Packs | concrete powder (pink) - Editor | Tynker Eki Görüntüle 2353427 Genişletmek için tıkla... Texture pack yapabiliyorum aradigim şey ornek bu guzelmis deyip ornekleyebilecegim bir şey.
SvRayleigh Hectopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 798 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #4 love1 dedi: Texture pack yapabiliyorum aradigim şey ornek bu guzelmis deyip ornekleyebilecegim bir şey. Genişletmek için tıkla... Hocam cümleniz fazla devrik anlayamadım.
love1 dedi: Texture pack yapabiliyorum aradigim şey ornek bu guzelmis deyip ornekleyebilecegim bir şey. Genişletmek için tıkla... Hocam cümleniz fazla devrik anlayamadım.
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 15 Kasım 2024 #5 love1 dedi: Texture pack yapabiliyorum aradigim şey ornek bu guzelmis deyip ornekleyebilecegim bir şey. Genişletmek için tıkla... Modrinth, Curseforge'de tonlarca texture pack var. Arşivden çıkartıp tek tek blok-item resimlerine bakıp sonra tekrar paketleyebilirsiniz.
love1 dedi: Texture pack yapabiliyorum aradigim şey ornek bu guzelmis deyip ornekleyebilecegim bir şey. Genişletmek için tıkla... Modrinth, Curseforge'de tonlarca texture pack var. Arşivden çıkartıp tek tek blok-item resimlerine bakıp sonra tekrar paketleyebilirsiniz.