Çözüldü MC102 mikrofon çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

322269

Hectopat
Mikrofon çalışmıyor. Mikrofonum için ses efekti kısmında takılı değil diyor ama aslında takılı. USB girişinden mi diyerek birkaç farklı USB girişi denedim, tak çıkar yaptım fakat olmadı. Aklıma aygıt yöneticisine bakmak geldi ve işte;

Bu işaret var. Özelliklerine girdiğimde ise bu çıkıyor.

İnternette sürücü yüklemek gerekiyor diye gördüm.
Donanım kimliğinde USB\VID_301A&PID_159B&REV_0100&MI_01 yazıyor. İnternete yazdığımda ise saçma sapan Rusça siteler çıkıyor. Ne yapmalıyım?

Çözüm
Arkadaşlar selamlar. Dün gece itibari ile gelen Windows güncellemeleri sorunu çözdü. Hayırlı olsun.
Merhaba, aynı sorun bende de var, son güncellemeden sonra bu hatayı almaya başladım, bildiğim işe yarar bir çözümü yok şu anlık maalesef.

Aynı sorunu yaşıyorum MC102 ile günlerdir her şeyi denedim hiçbir sonuca varamadım. Birisi yardımcı olursa cok sevinirim.

Merhaba, aynı sorun bende de var, son güncellemeden sonra bu hatayı almaya başladım, bildiğim işe yarar bir çözümü yok şu anlık maalesef.

Aynı sorunu yaşıyorum MC102 ile günlerdir her şeyi denedim hiçbir sonuca varamadım. Birisi yardımcı olursa cok sevinirim.

Arkadaşlar denemediğim yol kalmadı. Tek çare oradaki ünlem gidene kadar tak çıkar yapmak. Ben öyle çözüyorum başka bir çözümü yok.

Arkadaşlar denemediğim yol kalmadı. Tek çare oradaki ünlem gidene kadar tak çıkar yapmak. Ben öyle çözüyorum başka bir çözümü yok.
Bunu ben de yaptım ama girişlere zarar geleceğini düşündüm düzelene kadar kullanmamayı düşünüyorum.

Bende aynı mikrofonu kullanıyorum. Şu an çalışmakta.
Pc ye takılı kulaklığınızın mikrofonunu veya mikrofonu olan bir cihaz var ise onu devre dışı bırakmanız gerekiyor. İki mikrofon aynı anda takılı olunca bu hatayı alırsınız.

1. Ses ayarını aç
2. Giriş cihaz özellikleri
3. Devre dışı bırak

Dediğinin çözümle alakası yok. Kulaklığımın mikrofonu ya da başka bir mikrofon devre dışı olsa bile hala gözükmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…