R Resey Femtopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Ekim 2020 #1 Norton, yüklemeden önce McAfee’yi kaldırmamı istedi ama 1 saattir McAfee yazılımı kaldırmaya çalışıyor, bu normal mi ne yapmam gerek?
Norton, yüklemeden önce McAfee’yi kaldırmamı istedi ama 1 saattir McAfee yazılımı kaldırmaya çalışıyor, bu normal mi ne yapmam gerek?
epic games kullanıcısı Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2.005 Makaleler 2 Çözümler 12 24 Ekim 2020 #2 Kurulumu iptal ve kendin kaldır.
Burak Gençoğlu Centipat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 718 Çözümler 1 24 Ekim 2020 #3 Kendiniz kaldırınız.
R Resey Femtopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Ekim 2020 #4 epic games kullanıcısı dedi: Kurulumu iptal ve kendin kaldır. Genişletmek için tıkla... Kurulumu iptal ettim tekrar kaldırıyorum umarım kaldırır artık. Burak Gençoğlu dedi: Kendiniz kaldırınız. Genişletmek için tıkla... Deniyorum şu an teşekkürler.
epic games kullanıcısı dedi: Kurulumu iptal ve kendin kaldır. Genişletmek için tıkla... Kurulumu iptal ettim tekrar kaldırıyorum umarım kaldırır artık. Burak Gençoğlu dedi: Kendiniz kaldırınız. Genişletmek için tıkla... Deniyorum şu an teşekkürler.
epic games kullanıcısı Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2.005 Makaleler 2 Çözümler 12 24 Ekim 2020 #5 Resey dedi: Kurulumu iptal ettim tekrar kaldırıyorum umarım kaldırır artık. Deniyorum şu an teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Olmazsa Revo Unistaller kullan.
Resey dedi: Kurulumu iptal ettim tekrar kaldırıyorum umarım kaldırır artık. Deniyorum şu an teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Olmazsa Revo Unistaller kullan.
R Resey Femtopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Ekim 2020 #6 epic games kullanıcısı dedi: Olmazsa Revo Unistaller kullan. Genişletmek için tıkla... Yeniden bekliyorum şu an 2 dakika oldu tahmini kaç dakikada daha kaldırmazsa revoya geçeyim? Cevaplarsanız sevinirim.
epic games kullanıcısı dedi: Olmazsa Revo Unistaller kullan. Genişletmek için tıkla... Yeniden bekliyorum şu an 2 dakika oldu tahmini kaç dakikada daha kaldırmazsa revoya geçeyim? Cevaplarsanız sevinirim.
epic games kullanıcısı Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2.005 Makaleler 2 Çözümler 12 24 Ekim 2020 #7 Resey dedi: Yeniden bekliyorum şu an 2 dakika oldu tahmini kaç dakikada daha kaldırmazsa revoya geçeyim? Cevaplarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... SSD varsa 5 DK daha bekleyin. Yoksa 10 DK daha.
Resey dedi: Yeniden bekliyorum şu an 2 dakika oldu tahmini kaç dakikada daha kaldırmazsa revoya geçeyim? Cevaplarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... SSD varsa 5 DK daha bekleyin. Yoksa 10 DK daha.
R Resey Femtopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Ekim 2020 #8 epic games kullanıcısı dedi: SSD varsa 5 DK daha bekleyin. Yoksa 10 DK Genişletmek için tıkla... epic games kullanıcısı dedi: SSD varsa 5 DK daha bekleyin. Yoksa 10 DK daha. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
epic games kullanıcısı dedi: SSD varsa 5 DK daha bekleyin. Yoksa 10 DK Genişletmek için tıkla... epic games kullanıcısı dedi: SSD varsa 5 DK daha bekleyin. Yoksa 10 DK daha. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 24 Ekim 2020 #9 Sonrasında şu araçla kalıntıları da temizleyin. https://download.mcafee.com/molbin/iss-loc/SupportTools/MCPR/MCPR.exe
Sonrasında şu araçla kalıntıları da temizleyin. https://download.mcafee.com/molbin/iss-loc/SupportTools/MCPR/MCPR.exe