McAfee alternatifi ücretsiz programlar

isimsizyerli

Hectopat
Arkadaşlar ben McAfee kullanıyorum memnunum fakat programa giriş yapamıyorum sadece koruyor. Şu an deneme sürümünü kullanıyorum. Defender'e yardımcı kalsın diye ama mesela bazı ücretsiz programlar virüs olarak algılanabiliyor. Ben karantinadaki dosyaları görmek istiyorum. Kapspersky önerilir genellikle ama o da çok veri topluyor dediler lütfen birkaç program önerin elemeyle deneyeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaspersky güvenliğiniz için veri toplar evet. Toplamayan bir yer yok zaten. Ama sattığına dair bir kanıt yok ve şu an önerilebilecek en iyi antivirüs Kaspersky'dir. Ek olarak sadece tarama amaçlı Malwarebytes kullanabilirsiniz. Farklı bir antivirüs alternatifi isterseniz Bitdefender önerebilirim.

Ücretsiz olarak özel yapılandırılmış Comodo IS veya Kaspersky Free+Comodo FW+Malwarebytes Anti-Exploit kombinasyonunu önerebilirim.

Yani aynı şeyi mcaffe de topluyor. Teşekkür ederim deneyeceğim.

Teşekkür ederim . Ama Comodo ıs veya Kaspersky tek başınada koruyabilir değil mi bilgisyarımı.

Yani aynı şeyi mcaffe de topluyor. Teşekkür ederim deneyeceğim.

Teşekkür ederim . Ama Comodo ıs veya Kaspersky tek başınada koruyabilir değil mi bilgisyarımı.
Gerçek zamanlı olarak virüslere karşı evet korur. Bitdefender, Kaspersky, Comodo deneyebilirsiniz.

Güvenlik yazılımları programlarını geliştirmek için veri toplarlar. Ücretsiz olarak Panda Dome'u tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…