McAfee aslında çok kötü değil

McAfee iyi mi?

• İyi

• Kötü

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

hellomister

Hectopat
Makaleler
5
Yer
İstanbul
Forumdaki çoğunluk McAfee'yi kötülüyor fakat o kadar da kötü değil. En iyisi demiyorum fakat çok kötü değil ortalama yani. Bazıları hiç kullanmadan veya bilgi edinmeden direk manipüle olup McAfee çöp diyor ve bu yanlış. Ben kullanıyorum tehlikeli sitelere gireceğim zaman uyarıyor, her dosya indirdiğimde dosyayı tarıyor, her linki güvenli mi diye tarıyor beni 3 defa virüsten kurtardı. Bir sürü özelliği de var. Eksik yanları da olabilir kabul ediyorum. Tabii Kaspersky, Malwarebytes dediğiniz gibi daha iyi olabilir ama McAfee o kadar da kötü değil! Okuduğunuz için teşekkürler.

McAfee kötü değil zaten. McAfee şirketler için ideal bir çözüm. Ev kullanıcısı için Kaspersky daha iyi bir çözüm.

McAfee PC için iyi değil. Sunucu tarafında güzel.

McAfee kötü değil zaten. McAfee şirketler için ideal bir çözüm. Ev kullanıcısı için Kaspersky daha iyi bir çözüm. Şirketler için ideal.
McAfee PC için iyi değil. Sunucu tarafında güzel.
Olabilir hiç böyle deneyimlemedim ama bir bildiğiniz vardır.

Kötü diyenler lütfen neden kötü olduğunu açıklarsa sevinirim.

Bunu dediğim için mutluyum ama tüm antivirüs'ler gereksiz MC Defender yeter ama bende o bile kapalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…