McAfee "bilgileriniz karanlık ağda" maili nedir?

Memre565

Hectopat
Daha fazla  
Dün sabah böyle bir mail geldi. Ne olduğunu pek anlamadım, McAfee zaten kullanmıyorum. Sadece hesabım vardı. Niye geldi anlamadım. Bu durumu yaşayan veya bilgisi olan varsa açıklayabilir mi?

IMG-20230110-WA0002.jpg

Kullandığınız bir şifre çalınmış olabilir, şifreyi kullandığınız site hacklenmiş şifreniz veya mail adresiniz açığa çıkmıştır. Have I Been Pwned kontrol edebilirsiniz, şifreyi birden çok sitede kullanıyorsanız değiştirmenizde fayda olabilir. Sadece şifre değil mail adresleri de sitelerden alınınca hacklendi diye mail atabiliyorlar.

Kullandığınız bir şifre çalınmış olabilir, şifreyi kullandığınız site hacklenmiş şifreniz veya mail adresiniz açığa çıkmıştır. Have I Been Pwned kontrol edebilirsiniz, şifreyi birden çok sitede kullanıyorsanız değiştirmenizde fayda olabilir. Sadece şifre değil mail adresleri de sitelerden alınınca hacklendi diye mail atabiliyorlar.
Dediğiniz İnternet sitesine baktım sanırım e postam gerçekten çalınmış bu aşamada ne yapmam gerekiyor bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz

McAfee ile iletişime geçin ve eposta atan adresi kontrol edin, oltalamadır büyük ihtimalle
Muhtemelen gerçek mail başka bir cihazdan bağlantıya girdim orijinal siteye atıyor

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230110-204626_Chrome.jpg
    Screenshot_20230110-204626_Chrome.jpg
    95,9 KB · Görüntüleme: 148
Şifrelerinizi değiştirin 2 aşamalı doğrulamam yoksa açın

Hesabınıza kurtarma e-postası bölümü olması lazım yedek e-postanız varsa girin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı