McAfee çok şarj harcar mı?

EnesBeyy

Kilopat
Makaleler
1
Dünde bir konu açmıştım. Laptopun şarjının hızlı bitmesiyle alakalı. Bana laptopun yanında bedavaya 2 yıllık McAfee verdiler. Bende indirdim etkinleştirdim. Şimdi bu uygulama çok şarj yiyor mudur? Kapatılmıyorda. Görev Yöneticisi'nden denedim olmadı. Çubukdan kapatmaya çalıştım yine kapanmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet hem şarjınızı tüketir, hem kaynak kullanımını arttırır hem de hiçbir işe yaramaz. McAfee'nin kurucusu bile söyledi bu durumu. Denetim Masası'ndan kaldırabilirsiniz uygulamayı.

Hocam bilgisayarı doğru düzgün kullandıktan sonra antivirüse falan gerek yok. Hatta ben güvenlik duvarını bile kapattım. Evet illaki performansa ve şarja etkisi olur. Eğer oyun bilgisayarınız varsa zaten şarjı kısa gidiyor.

Bana da bedava verilmişti ben etkisi yok diye kaldırmıştım.

Dizüstü sistemlerde güvenlik yazılımları normalde pil kullanımında otomatik profillere geçmeli, güç tüketimini minimuma indirip güvenlikten feragat etmemeli. McAfee genel olarak çok seri ve hafif bir yazılım değil, bu sebeple sistemde kaynak ve pil tüketimi yüksek olabilir. Sisteme en az etki eden AV ESET'tir. Geçebiliyorsanız geçin, geçemiyorsanız pil kullanımı için McAfee'de özel ayarlar deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…