ckctv Centipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 295 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar McAfee masaüstü ekran kaydı alan NVIDIA'yı blockluyor. NVIDIA App programını güvenilir uygulamalara eklemek istiyorum nasıl yapabilirim?
Arkadaşlar McAfee masaüstü ekran kaydı alan NVIDIA'yı blockluyor. NVIDIA App programını güvenilir uygulamalara eklemek istiyorum nasıl yapabilirim?
L LelouchReyiz Megapat Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 363 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #2 Gerçek zamanlı tarama -> Hariç Tutulanlar altına taranmasını istemediğin dosya dizinini yaz. Ben İngilizce kullandığım için Türkçe McAfee programında karşılığını bilmiyorum. Sen benzer seçeneklere tıklayarak dediğim alanı bulabilirsin.
Gerçek zamanlı tarama -> Hariç Tutulanlar altına taranmasını istemediğin dosya dizinini yaz. Ben İngilizce kullandığım için Türkçe McAfee programında karşılığını bilmiyorum. Sen benzer seçeneklere tıklayarak dediğim alanı bulabilirsin.
ckctv Centipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 295 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #3 LelouchReyiz dedi: Gerçek zamanlı tarama -> hariç tutulanlar. Altına taranmasını istemediğin dosya dizinini yaz. Ben İngilizce kullandığım için Türkçe McAfee programında karşılığını bilmiyorum. Sen benzer seçeneklere tıklayarak dediğim alanı bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam dosya eklenmiyor sadece EXE var. McAfee ekran veya masaüstü kaydı almamı engelliyor.
LelouchReyiz dedi: Gerçek zamanlı tarama -> hariç tutulanlar. Altına taranmasını istemediğin dosya dizinini yaz. Ben İngilizce kullandığım için Türkçe McAfee programında karşılığını bilmiyorum. Sen benzer seçeneklere tıklayarak dediğim alanı bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam dosya eklenmiyor sadece EXE var. McAfee ekran veya masaüstü kaydı almamı engelliyor.