H HamzZaX Attopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #11 Dutchman dedi: Gayet yeterli, işlevleri bilinmeden kullanıldığında aşina olunamayan bir av. BitDefender veya Kaspersky'dan aşağı kalır yanı yok. Genişletmek için tıkla... İllaki seveni vardır yararını görmüşsündür ama kullanışsız gibi bir de her programı yüklerken otomatik yükleniyor o sıkıntı oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2022
Dutchman dedi: Gayet yeterli, işlevleri bilinmeden kullanıldığında aşina olunamayan bir av. BitDefender veya Kaspersky'dan aşağı kalır yanı yok. Genişletmek için tıkla... İllaki seveni vardır yararını görmüşsündür ama kullanışsız gibi bir de her programı yüklerken otomatik yükleniyor o sıkıntı oluyor.
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #12 Dutchman dedi: Gayet yeterli, işlevleri bilinmeden kullanıldığında aşina olunamayan bir AV. Bitdefender veya Kaspersky'dan aşağı kalır yanı yok. Genişletmek için tıkla... 30 günlük deneme sürümünü kullansam yeterli olur mu hocam sizce? Kaspersky kullanıyorum artık bilgisayarımın performansını etkilemeye başladı. Başka bir AV denemek istiyorum. Son düzenleme: 1 Ekim 2022
Dutchman dedi: Gayet yeterli, işlevleri bilinmeden kullanıldığında aşina olunamayan bir AV. Bitdefender veya Kaspersky'dan aşağı kalır yanı yok. Genişletmek için tıkla... 30 günlük deneme sürümünü kullansam yeterli olur mu hocam sizce? Kaspersky kullanıyorum artık bilgisayarımın performansını etkilemeye başladı. Başka bir AV denemek istiyorum.
H HamzZaX Attopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #13 Fıratt10 dedi: 30 günlük deneme sürümünü kullansam yeterli olur mu hocam sizce? Kaspersky kullanıyorum artık bilgisayarımın performansını etkilimeye başladı. Başka AV'yi denemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Eset Programını da deneyebilirsiniz
Fıratt10 dedi: 30 günlük deneme sürümünü kullansam yeterli olur mu hocam sizce? Kaspersky kullanıyorum artık bilgisayarımın performansını etkilimeye başladı. Başka AV'yi denemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Eset Programını da deneyebilirsiniz
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #14 HamzZaX dedi: Eset Programını da deneyebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Onu denedim. Fiyatları çok tuzlu olduğu için kullanmaya devam etmedim.
HamzZaX dedi: Eset Programını da deneyebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Onu denedim. Fiyatları çok tuzlu olduğu için kullanmaya devam etmedim.
Jetronin Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.701 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #15 Fıratt10 dedi: 30 günlük deneme sürümünü kullansam yeterli olur mu hocam sizce? Kaspersky kullanıyorum artık bilgisayarımın performansını etkilimeye başladı. Başka Av'yi denemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Webroot öneririm artı olarak Norton deneyebilirsiniz.
Fıratt10 dedi: 30 günlük deneme sürümünü kullansam yeterli olur mu hocam sizce? Kaspersky kullanıyorum artık bilgisayarımın performansını etkilimeye başladı. Başka Av'yi denemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Webroot öneririm artı olarak Norton deneyebilirsiniz.
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #16 Jetronin dedi: Norton deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Norton bakacağım.
mutlu pide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.628 Makaleler 3 Çözümler 29 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #17 Kişisel kullanım için kötü, şirket güvenliği için iyi diye duymuştum.
H HamzZaX Attopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #18 Fıratt10 dedi: Norton bakacağım. Genişletmek için tıkla... Norton da Fiyatları Tuzlu Olarak Biliyorum Ama ESET'in Lisans Anahtarları Paylaşan Siteler Var Ben Öyle Kulanıyorum Yoksa Korsan Gerekir Korsanda Hiç Önermiyorum
Fıratt10 dedi: Norton bakacağım. Genişletmek için tıkla... Norton da Fiyatları Tuzlu Olarak Biliyorum Ama ESET'in Lisans Anahtarları Paylaşan Siteler Var Ben Öyle Kulanıyorum Yoksa Korsan Gerekir Korsanda Hiç Önermiyorum
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #19 HamzZaX dedi: Norton da Fiyatları Tuzlu Olarak Biliyorum Genişletmek için tıkla... Norton 360 Standad 70 TL. Gayet iyi fiyat. , HamzZaX dedi: Ama ESET'in Lisans Anahtarları Paylaşan Siteler Var Genişletmek için tıkla... O anahtarları kullanınca güncel ve gerçek veritabanları geçerli olmuyor. Kullanılmasını asla önermem. Bir ara bakarım Norton'a belki.
HamzZaX dedi: Norton da Fiyatları Tuzlu Olarak Biliyorum Genişletmek için tıkla... Norton 360 Standad 70 TL. Gayet iyi fiyat. , HamzZaX dedi: Ama ESET'in Lisans Anahtarları Paylaşan Siteler Var Genişletmek için tıkla... O anahtarları kullanınca güncel ve gerçek veritabanları geçerli olmuyor. Kullanılmasını asla önermem. Bir ara bakarım Norton'a belki.
H HamzZaX Attopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #20 Fıratt10 dedi: Norton 360 Standad 70 TL. Gayet iyi fiyat. , O anahtarları kullanınca güncel ve gerçek veritabanları geçerli olmuyor. Kullanılmasını asla önermem. Bir ara bakarım Norton'a belki. Genişletmek için tıkla... Siz Bilirsiniz Hocam
Fıratt10 dedi: Norton 360 Standad 70 TL. Gayet iyi fiyat. , O anahtarları kullanınca güncel ve gerçek veritabanları geçerli olmuyor. Kullanılmasını asla önermem. Bir ara bakarım Norton'a belki. Genişletmek için tıkla... Siz Bilirsiniz Hocam