McAfee kaldırılmalı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Regedit'ten take ownership hilesini kullanıp direkt dosyadan silsenize? Neden lisansı bekliyorsunuz ki?

Bir kereliğine ödedim parayı yani idare etsem iyi olur

Hocam bir şey soracağım peki webadvisor kalsınmı.

Peki Kaspersky'den ücretsiz daha iyi bir antivirüs var mı?

WebAdvisor bence kalsın çünkü antivirüsten daha akıllı. Avast kullanabilirsiniz mesela.

Avast bilgisayarı yavaşlatıyormuş diye duydum.
Avast tarihin en en en gereksiz antivirüsüdr. Deli gibi yavaşlatır üstüne ota b*ka her şeye öter durur.

Malwarebytes premium kullanın. Fiyatı hem ucuz hem çok iyi bir antivirüs. Malwarebytes'ı sevmedim diyor iseniz kaspersky, nod32 kurabilirsiniz. Fiyatları ekonomimiz sağ olsun birazcık tuzlu.

Windows Defender'de kullanabilirsiniz arada sırada McAfee'yi kapatıp onu açıyorum.

Konuya cevap veren herkese teşekkür ederim konuyu kapatıyorum.

De nasıl kapatacağım.
Konuyu rapor edin. Konu çözülmüştür kesin çözen belli olmamakla beraber kendi araştırmalarım ve konuya yazan arkadaşların yanıtları ile çözülmüştür. Konunun kapanmasını ve herhangi birisi tarafından bir kere daha yanıt yazılmamasını talep ediyorum yaz iş biter.

Kendi mesajlarından birisini de rapor etsen aynı işlevi görür, konu sahibi sensin çünkü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…