McAfee kaldırılmıyor

Makaleler
7
Merhaba. Bir arkadaşım Windows 7 kullanıyor ve Kaspersky kuracağız, cihazında McAfee kurulu. Program Kaldır'da McAfee yok, Revo Uninstaller indirdik o da bulamadı. Kendi Uninstall aracı çalışmıyor, MCPR'de sürekli saçma sapan bir hata veriyor. Aynı zamanda ProgramFiles ve ProgramData'dan sildiğimizde sürekli otomatik olarak geri kuruluyor. Nasıl kaldırabiliriz bunu, yardımcı olabilecek var mı?

Merhaba. Bir arkadaşım Windows 7 kullanıyor ve Kaspersky kuracağız, cihazında McAfee kurulu. Program kaldır'da McAfee yok, Revo Uninstaller indirdik o da bulamadı. Kendi uninstall aracı çalışmıyor, Mcpr'de sürekli saçma sapan bir hata veriyor. Aynı zamanda programfiles ve programdata'dan sildiğimizde sürekli otomatik olarak geri kuruluyor. Nasıl kaldırabiliriz bunu, yardımcı olabilecek var mı?

Bir konuda gördüm sanırım McAfee'nin programı kaldırma programını kurup kaldırabiliyorsunuz Buradaki bağlantıdan indirip kaldırabilirsiniz.

Bir konuda gördüm sanırım McAfee'nin programı kaldırma programını kurup kaldırabiliyorsunuz Buradaki bağlantıdan indirip kaldırabilirsiniz.
MCPR'de çalışmıyor dedim ya.
Kendi uninstall aracı nedir?
MCPR diye bir şey. Kendi sitesinden kurdum.
Hocam denetim masası>program kaldır bölümünde gözüküyorsa kaldırabilirsiniz uninstall dosyasına ihtiyacınız yok ancak orada gözükmüyorsa Revo Uninstaller kullanabilirsiniz.
Konuyu okumadan niye yorum yapıyorsunuz arkadaşlar. İkisinde de gözükmüyor dedim ya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı