McAfee kaynak tüketimi nasıl?

Ekran görüntüsü 2022-07-12 233317.png

Böyle

Yalnız 3 saattir açık bilgisayar. İlk açıldığı 15 dakika falan daha fazla kullanır.

FPS'e etkisi var mı? Bende 16GB RAM var.
Arka planda otomatik tarama ayarları olacak onları kapatırsan sıkıntı olmaz 4 aydır kullanıyorum sorun yok.

Yalnız 3 saattir açık bilgisayar. İlk açıldığı 15 dakika falan daha fazla kullanır.

Arka planda otomatik tarama ayarları olacak onları kapatırsan sıkıntı olmaz 4 aydır kullanıyorum sorun yok.
16 GB RAM fazlasıyla yeter. Ben 8GB RAM ile kullanıyorum.

McAfee pek önermiyorum, aslında neredeyse kimse önermiyor, onun yerine Kaspersky, Comodo gibi avler öneririm, ha ama bana sorarsanız antivirüse hiç gerek yok zaten neyin ne olduğunu şu devirde herkes biliyor, bende bir tek Windows Defender açık kullanıyorum.

Burada size öneride bulunup yardım etmeye çalışıyoruz gülücük niye attınız?

Son düzenleme:
McAfee pek önermiyorum, aslında neredeyse kimse önermiyor, onun yerine Kaspersky, Comodo gibi avler öneririm, ha ama bana sorarsanız antivirüse hiç gerek yok zaten neyin ne olduğunu şu devirde herkes biliyor, bende bir tek Windows Defender açık kullanıyorum.

Burada size öneride bulunup yardım etmeye çalışıyoruz gülücük niye attınız?
AV'e gerek yok kısmına güldüm.

Av'e gerek yok kısmına güldüm.

Bana kalırsada gerek yok Defender da hayli hayli iş görüyor. Yıllardır düzenli hiçbir AV programı kullanmıyorum birkaç ayda bir malwarebytes yükleyip tarama yaptıyorum ve sürekli temiz çıkıyor. Ekstra AV programına bu kadar ihtiyaç duyacak kadar hangi sitelerde takılıyorsunuz acaba?

FPS'e etkisi var mı? Bende 16GB RAM var.

Oyun ve gündelik işlerde kullandığın bilgisayar için McAfee önermiyorum. Gelişmiş reaktif koruma sağladığı için iş ağlarında etkili bir çözümdür. Bunun yerine proaktif koruma konusunda kendini kanıtlamış AV'lere göz atabilirsin. (bkz. Kaspersky, ESET)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı